ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ με Κουρτουά, ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο ο Βέλγος τερματοφύλακας

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ σε στιγμιότυπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 © 2023/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στην πρωινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και η απουσία του θα είναι πολύμηνη, αναγκάζοντας τη "βασίλισσα" να βγει στην αγορά για γκολκίπερ.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε σφαδάζοντας από την πρωινή προπόνηση της βασίλισσας και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό που αφήνει τον Βέλγο εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες. Η Ρεάλ θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του άμεσα, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν είχε υποστεί ποτέ κάποιον σοβαρό τραυματισμό μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια σε LaLiga, Champions League και Copa del Rey.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

"Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ