ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κουρτουά

Ρεάλ Μαδρίτης: Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κουρτουά
Ο Νταβίντ Ντε Χέα @2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς τερματοφύλακα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά και έτσι κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τερματοφύλακα, έχοντας μια λίστα με τερματοφύλακες.

Το σοκ με τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος θα παραμείνει στα πιτς για πολλούς μήνες λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη, έχει κινητοποιήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση τερματοφύλακα στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ισπανική εφημερίδα MARCA παραθέτει μια λίστα με πιθανούς τερματοφύλακες που μπορεί να κάνει δικό τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αφού πρώτα παραθέτει τη λίστα με τους τερματοφύλακες που έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες (Ρόμπερτ Σάντσεθ στην Τσέλσι, Νταβίντ Ράγια στην Άρσεναλ, Ονάνα στη Γιουνάιτεντ και Σόμερ στην Ίντερ).

Η πρώτη περίπτωση είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και είναι μια εύκολη περίπτωση, μιας και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Κέπα Αριζαμπαλάγκα της Τσέλσι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου. Οι μπλε τον αγόρασαν έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ και αξιώνουν πολλά λεφτά για να τον πουλήσουν.

Υπάρχουν και οι εγχώριες περιπτώσεις του Γιασίν Μπουνού της Σεβίλλης και του Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια. Και οι δύο κίπερ έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ωστόσο μπορεί να αποχωρήσουν με ένα μικρό ποσό. Ο πρώτος έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και ο δεύτερος έναντι 15.

Επιπλέον υπάρχει η περίπτωση του Κροάτη κίπερ της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, όμως οι πρωταθλητές Κροατίας αξιώνουν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Η τελευταία επιλογή που παραθέτει η MARCA είναι ο Πορτογάλος κίπερ της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2027 και μπορεί να παραχωρηθεί έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ