ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύνθημα πρόκρισης σε Παιανία

Σύνθημα πρόκρισης σε Παιανία
ΣΑΛΠΙΓΓΊΔΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύνθημα πρόκρισης ενόψει Λανς από ομάδα και κόσμο. Μουνιόθ: ''Να σκοράρουμε γρήγορα''

Ο Ισπανός τεχνικός από την επόμενη μέρα του υποτιθήμενου ντέρμπι κράτησε χαμηλούς τους τόνους παρόλο που ήταν εμφανής η ικανοποίηση σε κάθε πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές.
Μουνιόθ: "Αν και πάλι σκοράρουμε γρήγορα"

" Τα δύο γρήγορα γκολ μας βοήθησαν να οργανωθούμε στο παιχνίδι μας και το τρίτο μας πρόσφερε πολλούς ελεύθερους χώρους που θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευθεί ακόμα περισσότερο.

Στο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο με τη σκέψη ότι ο αγώνας είναι 0-0, και τα καταφέραμε εν μέρει. Eίχαμε μεγάλη ακρίβεια επιτυχίας στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε

" είπε ο 49χρονος τεχνικός και αναφέρθηκε στην ρεβάνς με τους Λανσουά.

" Παίξαμε καλά και στη Γαλλία αλλά εκεί χάσαμε εξ΄ αιτίας κάποιων προσωπικών λαθών. Την Πέμπτη, αν και πάλι σκοράρουμε γρήγορα, θα έχουμε πολλές ελπίδες ν΄ ανατρέψουμε το 1-3" τόνισε ο Μουνιόθ, ο οποίος γνωρίζει πως με την ψυχολογία στα ύψη των παικτών του αλλά και την συμπαράσταση του "ζεστού" πλέον κόσμου οι "πράσινοι" έχουν ίσες ελπίδες πρόκρισης με την γαλλική ομάδα παρά το εις βάρος τους 3-1, του αγώνα στο "Φελίξ Μπολάρ".

Ελπίδα... από Ισπανία

Ο Ισπανός τεχνικός στο περιθώριο του ντέρμπι μίλησε με τον συμπατριώτη του Χουάν Κάστρο της "Marca" που είχε έρθει με σκοπό να καταγράψει την νέα ισπανική μονομαχία με τον Φερέρ, ενώ και το "Canal+" ήταν παρών στο ΟΑΚΑ, λόγω των συγκρούσεων για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με Λανς και Παρί αντίσοιχα η ΑΕΚ.

"Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλες προοπτικές. Τώρα δεν έχω να σας πω κάτι. Τέλος Απριλίου θα συζητήσουμε και θα δούμε" ήταν το σχόλιο του σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ισπανός συνάδελφος μας διαβεβαίωσε με δικές το πληροφορίες πως δύσκολα θα επιστρέψει ο κ. Μουνιόθ στην πατρίδα του, αφού του αρέσει η εργασία του με την ελληνική ομάδα.

Σαλπιγγίδης: "Είμαι ένα κομμάτι της ομάδας"



Για την μεγαλειώδη νίκη με την ΑΕΚ, την επικείμενη ρεβάνς με την Λανς αλλά και το γεγονός ότι απλά δεν είναι ηγέτης της ομάδας αλλά ένα κομμάτι της, αναφέρθηκε ο εκ των σκόρερ στα τελευταία παιχνίδια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

" Δεν υπάρχει κανένα φαβορί για τη 2η θέση, εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να την κυνηγήσουμε".

Με αυτή τη νίκη ζεσταίνετε και στον κόσμο. Θα ήθελες να του κάνεις μια έκκληση να έρθει την Πέμπτη με τη Λανς;
" Εντάξει, ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Εμείς πρέπει απλά να δίνουμε το ερέθισμα".

Είσαι αισιόδοξος για την Πέμπτη;

" Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Σε όλα τα παιχνίδια".

Περιμένατε να είναι τόσο εύκολη η δουλειά σας με την ΑΕΚ;

" Τίποτα δεν είναι εύκολο σε ένα ντέρμπι. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι. Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Ειδικά τα τρία πρώτα γκολ ήταν πολύ όμορφα στο τελείωμα και αυτό ήταν ότι χειρότερο για την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά, ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Πιστεύεις ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ που τα έβαλαν με τους παίκτες τους, επηρέασαν το παιχνίδι;

" Οταν μπαίνεις στο παιχνίδι δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Κοιτάς πώς να αποδώσεις για να νικήσεις".

Εβαλες ένα πανέμορφο γκολ, όπως και κόντρα στη Λανς...

" Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, το πόσο όμορφο ήταν το δικό μου γκολ ή των συμπαικτών μου. Και τα τέσσερα ήταν πάρα πολύ όμορφα γκολ. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι τη νίκη και την προσπάθεια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Στο Λανς πήγες προς την πλευρά των οπαδών και τους ευχαρίστησες. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον νέο του ηγέτη;
" Οχι, καμία σχέση. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου ως ηγέτη. Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα κομμάτι της ομάδας, τίποτα παραπάνω".

Τι έχεις να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι κοντά σας;
" Ο κόσμος ξέρει ότι θέλουμε πάρα πολύ να μας στηρίζει και το κάνει και ελπίζουμε να συνεχίζει να το κάνει. Από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι μέσα από την προσπάθεια θα ανταμειφθούν οι κόποι μας".

"Εγκατέλειψε" ο Βίκτορ

Παράταση παίρνει η παρουσία του Βίκτορ Σάντσεθ στους αγωνιστικούς χώρους καθώς ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στη διάρκεια των ασκήσεων φυσικής κατάστασης σήμερα και αποχώρησε από την προπόνηση. Ετσι ο παίκτης του "τριφυλλιού" δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τη Λανς ενώ αντίθετα θα γίνει αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Στο υπόλοπο πρόγραμμα που ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και σε πολύ καλό κλίμα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι μετά από το ζέσταμα με μπάλα, έκαναν ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας, Κώτσιος ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Τσίγκας και Σέριτς.

Από αύριο τα εισιτήρια με Λανς και Ηρακλή

Tην Kαθαρά Δευτέρα όλα τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Aπλά εισιτήρια θα διατίθενται σύμφωνα με την πιο κάτω κατάσταση:

Λ. Aλεξάνδρας (Θύρα 4 και Θύρα 11) :
Tρίτη (20/2) έως Tετάρτη (21/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ.,
Πέμπτη (22/2): Aπό 11 π.μ. έως 3 μ.μ.,
Παρασκευή (23/2), Σάββατο (24/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ.
Kυριακή (25/2): Aπό 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Eίσοδος Λ. Kύμης :
Tρίτη (20/2), Tετάρτη (21/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ., Πέμπτη (22/2): Aπό 2 μ.μ. έως 9.45 μ.μ., Παρασκευή (23/2) έως Kυριακή (25/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ.

Σταθμός Eιρήνης (HΣAΠ) :
Tρίτη (20/2), Tετάρτη (21/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ.
Πέμπτη (22/2): Aπό 2 μ.μ. έως 9.45 μ.μ.
Kυριακή (25/2): Aπό 11 π.μ. έως 7 μ.μ.

B.A. Eίσοδος OAKA (από Λ. Kηφισίας) :
Πέμπτη (22/2): Aπό 7 μ.μ. έως 9.45 μ.μ.
Kυριακή (25/2): 4 έως 7 μ.μ.

Oι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Λανς θα κυμαίνονται από 15 έως 45 ευρώ, ενώ για τον αγώνα με τον Hρακλή από 10 έως 35 ευρώ. Eισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 & 15 στην τιμή των 10 ευρώ. Eπισημαίνεται ότι για την αγορά απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).





























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ