ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ψήνεται" συνεργασία με τον Ιμπάνιεθ

"Ψήνεται" συνεργασία με τον Ιμπάνιεθ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται πως ζήτησε από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Βαλβέρδε) δύο καλά ονόματα προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού

Μπορεί να απομένουν δυο επίσημα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει μείνει πίσω.

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει από τώρα δυο δυνατά ονόματα που θα βοηθήσουν τους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από ισπανικές πηγές προκύπτει επαφή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον γνωστό μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ με το θέμα συζήτησης φυσικά να εκτυλίσσεται γύρω από τα μεταγραφικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός ατζέντης (ήταν προσκεκλημένος και στην φιέστα της Κυριακής 21/4) έχει κάνει πολλές δουλειές τα τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό καθώς είναι ο εκπρόσωπος του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και παικτών όπως οι Φουστέρ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Όσκαρ και Γέστε.

Κατά τους Ισπανούς λοιπόν, ο πρόεδρος των Πειραιωτών φέρεται να ζήτησε από τον Ιμπάνιεθ να ανιχνεύσει την αγορά προκειμένου να βρει δύο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα, ενώ στο άκουσμα της απόκτησης τους θα αναθαρρήσει και ο κόσμος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ