ΣΤΗΜΕΝΑ

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια! Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της ΕΥΠ.

Στα χέρια του νόμου βρίσκεται και πάλι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη στα Σκόπια την ώρα που έπινε καφέ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο Μάκης Ψωμιάδης διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων. Άλλωστε για την εμπλοκή του στα "Στημένα" του Ιουνίου είχε κριθεί αρχικά προφυλακιστέος και στη συνέχεια... εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα όταν συνελήφθη στα τέλη Σεπτεμβρίου από τις αρχές έκανε αίτηση αποφυλάκισης, η οποία αρχικά έγινε δεκτή λόγω της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή. Στη συνέχεια αποφασίστηκε άρση της εντολής, μόνο που ο Μάκης Ψωμιάδης δεν παραδόθηκε (για δεύτερη φορά), αλλά αντίθετα φρόντισε να χαθούν τα ίχνη του. Προσωρινά, διότι εντοπίστηκε τελικά στα Σκόπια, όπου και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: "Συνελήφθη, σήμερα (09.11.2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου – «στημένα παιχνίδια».

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία – Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)".

Βρέθηκε επιταγή για 8,5 εκ. στον Ψωμιάδη από ΑΕΚ

Να σημειωθεί πως η ελληνική δικαιοσύνη έχει στοιχεία που αναφέρουν πως κατά τη θητεία του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ , 8.540.500 ευρώ βρέθηκαν στα χέρια του! Ήταν μια τεράστια μαύρη τρύπα.

Το story του Μάκη Ψωμιάδη

Πως όμως ξεκίνησαν όλα; Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις και ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο γιός του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος. Λίγες ημέρες αργότερα η εισαγγελέα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πρώην παράγοντα της Καβάλας.

Ο ίδιος διαλαλούσε πως το παιδί του είναι αθώο , αλλά δεν θέλησε να παραδοθεί στα χέρια της αστυνομίας, παρά τα όσα μετέφερε ο νομικός του εκπρόσωπος.

Τελικά, στις 15 Σεπτεμβρίου ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη από την αστυνομία στο Σούνιο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν συμφώνησαν η εισαγγελέας και ο ανακριτής. Κάπου εκεί, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας εξαφανίστηκε, μέχρι την Τετάρτη που συνελήφθη.

*Στο twitter τ' όνομα "Μάκης Ψωμιάδης" είναι no1 ήδη στα Worldwide Trending Topics!

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ