ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση που κρίνει οριστικά το μέλλον

Συνάντηση που κρίνει οριστικά το μέλλον

Σε λίγη ώρα αναμένεται το πολυπόθητο ραντεβού των νομικών Τζίγγερ και Σουλτάν Αλ Σαούντ για την παράδοση του περιβόητου φακέλου. Καθυστερεί το bank commitment.

Το βράδυ της Τρίτης τελικά θα ξεκαθαρίσει πιθανών οριστικά ή όχι η περιβόητη υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ που εδώ και τρεις μήνες από παράταση σε παράταση δεν έχει αναλάβει ακόμα τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Λίγο μετά τις 19:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ της πλευράς του πρίγκιπα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη, με σκοπό να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Σαουδάραβα επενδυτή. Μικρό εμπόδιο η αποστολή του bank commitment από ευρωπαϊκή τράπεζα, προκειμένου στη συνέχεια να το παραδώσουν στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του να το περιμένουν ακόμα και την ύστατη ώρα.

Όπως τόνισε και το πρωί της Τρίτης, ο συνεργάτης του Σαουδάραβα πρίγκιπα Βλάσσης Τσάκας σε ραδιοφωνικό σταθμό, το απόγευμα θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Ελληνα δικηγόρο του πρίγκιπα, Πάνο Πετρόπουλο με τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, προκειμένου να του παραδώσει έναν φάκελο με όλα τα απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα επιτευχθεί όπως ο ίδιος κρίνει.

Ένα 24ωρο πριν η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε ζητήσει μέσα από το περιβάλλον της να φανούν άμεσα και με σωστό τρόπο τα χρήματα για να ολοκληρωθεί το deal, αλλιώς δεν δίνεται άλλο περίοδο χάριτος.

Τι θα περιέχει ο φάκελος....

Ο περιβόητος φάκελος που έχουν ετοιμάσει οι νομικοί του Σουλτάν Αλ Σαούντ θα περιλαμβάνει λογικά τρία βασικά στοιχεία για να πείσουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αρχικά το βασικότερο, την παρουσίαση των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές μέσω bank statement. Σε μια αναγνωρισμένη διεθνώς τράπεζε και με ρήτρες που δεν θα επιτρέπουν στον Σαουδάραβα να τα αποσύρει και να εξαφανιστεί σε ανύποπτο χρόνο.

Εν συνεχεία θα υπάρχει η πρόταση της πλευράς του Σαουδάραβα πρίγκιπα για τον τρόπο διοίκησης του Παναθηναϊκού μέχρι να του επιτρέψει η νομοθεσία να είναι στη διοίκηση μιας ομάδας ποδοσφαίρου κάτι που για την ώρα δεν είναι εφικτό από την πολιτεία και όπως υποστηρίζει η πλευρά του υπάρχει πλάνο. Τέλος, θα υπάρχει και η πρόταση για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών του 54,7%, που κατέχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, προς τον πρίγκιπα.

Η απάντηση του Τζίγγερ

Αφού μελετηθεί εξονυχιστικά ο φάκελος από τους συνεργάτες του μεγαλομετόχου του "τριφυλλιού" και διαβάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα έγγραφα που θα παραλάβουν θα απαντήσουν αμέσως μετά.

Αργά την Τρίτη ή στη διάρκεια της Τετάρτης όπως τονίζουν θα δώσουν θετική ή αρνητική απάντηση στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, με την αγωνία να είναι μεγάλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ