CHAMPIONS LEAGUE

Συναγερμός και οδηγίες

Συναγερμός και οδηγίες
μαντσεστερ

"Συναγερμός" σήμανε στην "αιώνια πόλη" την οποία θα επισκεφτούν 6.000 Άγγλοι οπαδοί

Συναγερμός για την άφιξη 6.000 περίπου οπαδών της Μάντσεστερ έχει σημάνει στην Ρώμη, ενόψει και του αγώνα της Ρόμα με τους "κόκκινους διαβόλους".
Οι Ιταλοί άλλωστε έχουν νωπές τις μνήμες από τα προ λίγων μηνών επεισόδια που κόστισαν την ζωή σε έναν Ιταλό αστυνομικό. Προβλήματα άλλωστε προέκυψαν και στον αγώνα της Λιλ με την Μάντσεστερ, ενώ είναι γνωστό πως οι Άγγλοι οπαδοί, δεν είναι και τα καλύτερα "παιδιά".

Ανάμεσα στους Άγγλους οπαδούς γύρω στους 1.500 θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, χωρίς εισιτήριο και σίγουρα θα υπάρχουν ειδικά μέτρα γι αυτούς, ώστε να μην κάνουν την "αιώνια πόλη", άνω-κάτω.

Οδηγίες όμως δόθηκαν και από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στους οπαδούς της. "Στείλαμε όπως πάντα επιστολές στους φίλους μας που πρόκειται να μεταβούν στη Ρώμη, Αυτή τη φορά περιλάβαμε σ΄αυτές περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες. Θα ταξιδεύσουν σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και θέλουμε να απολαύσουν το παιχνίδι" είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του αγγλικού συλλόγου, Φιλ Τάουνσεντ και πρόσθεσε:

"Τους συμβουλεύσαμε να αποφύγουν μια συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως και μία πλατεία που είναι μέρος συγκέντρωσης των οπαδών της Ρόμα και στο παρελθόν έχουν συμβεί μερικά περιστατικά με μαχαιρώματα φιλάθλων".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ