SERIE A

"Συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά με Σαβιόλα"

"Συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά με Σαβιόλα"

Ο αθλητικός διευθυντής της Βερόνα αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Χαβιέρ Σαβιόλα κράτησαν πολύ λίγο ενώ εξήγησε το λόγο που η ομάδα του στράφτηκε στην περίπτωσή του.

"Θέλω να υπογραμμίσω ότι δεν παίρνουμε παίκτες για να το γράψουν οι εφημερίδες αλλά επειδή θέλουμε να φέρνουμε παίκτες που τιμούν τη φανέλα μας και που θα δώσουν πάρα πολλά στους νεότερους παίκτες μας, όπως έκανε ο Ράφα Μάρκεθ στο ματς του Μπέργκαμο (0-0 με Αταλάντα στην πρεμιέρα της Serie A).

Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα καλό μείγμα μεταξύ έμπειρων παικτών και ελπιδοφόρων νεαρών παικτών", δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου όπου έκανε τον απολογισμό των καλοκαιρινών μεταγραφών ο Σέαν Σολιάνο, για να μιλήσει στη συνέχεια για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

"Ο Σαβιόλα είναι ο επιθετικός που ψάχναμε καθώς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με εκείνους που έχουμε ήδη στην ομάδα.

Με την φαντασία του μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή ένα παιχνίδι. Η επιλογή έπεσε στον Αργεντίνο έχοντας πρώτα αξιολογήσει άλλες περιπτώσεις και για μία σειρά από λόγους σκεφτήκαμε εκείνον για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας.

Με τον Σαβιόλα, όπως και με τον Μάρκες, συμφωνήσαμε αμέσως, μέσα σε πέντε λεπτά. Παραδόξως είναι ευκολότερες οι διαπραγματεύσεις με τέτοιου τύπου παίκτες. Είναι καλός επαγγελματίας και έχει μεγάλη επιθυμία να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ