ΑΕΚ

Συμφωνία με Μπέλεκ και Βάργκας

Συμφωνία με Μπέλεκ και Βάργκας
Μπέλεκ, Βάργκας INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι που κρατάνε τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ προκειμένου να κλείσουν τις "τρύπες", ενόψει ΕΕΑ. Στα ευχάριστα είναι η συμφωνία της ΠΑΕ, τόσο με τον Μπέλεκ, όσο και με Βάργκας

Το πρώτο δύσκολο εμπόδιο για την ΑΕΚ ξεπεράστηκε με την απόσυρση της προσφυγής του Αργυρίου, αλλά ακόμα υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Η πιο σοβαρή είναι του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή για τις 149.000 που του οφείλονται.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν προφορικά και ο Κολομβιανός μέσος αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή του. Η συμφωνία μιλάει για προκαταβολή περίπου 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε ισόποσες δόσεις.

Διαβάστε εδώ για την συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αργυρίου.

Έφυγε από τη μέση και ο Μπέλεκ

Στο μεταξύ, ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ένωσης, ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ προκειμένου να διακανονίσει το ποσό που του οφείλεται. Φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο εξωφρενικό ποσό, καθώς τα οφειλόμενα είναι λιγότερα από 50.000.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ έπρεπε να τελειώσει και αυτό θέμα προκειμένου να μην αντιμετώπιζε πρόβλημα την κρίσιμη μέρα της 7ης Αυγούστου, μπροστά στην ΕΕΑ. Ακόμα ένας βραχνάς που έφυγε από την μέση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ