ΠΑΟΚ

Συμφωνία με Μουσλίμοβιτς

Συμφωνία με Μουσλίμοβιτς
μουσλιμοβιτς

Σε συμφωνία με τον Μουσλίμοβιτς έφτασε ο ΠΑΟΚ και πλέον απομένει το "ναι" της Αταλάντα

Ήρθε μάλιστα σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο δύο χρόνων και πλέον απομένει η συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο Μουσλίμοβιτς είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το φλερτ όμως δεν προχώρησε λόγω άρνησης της Αταλάντα. Το εμπόδιο δηλαδή που απομένει να φανεί αν θα ξεπεραστεί την φορά αυτή.

Ο 27χρονος Μουσλίμοβιτς που βλέπει τον κόσμο από τα 1.89μ. διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, και προ εβδομάδων όταν είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη οι δυο τους συναντήθηκαν. Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψευδόταν ύπαρξη τυχόν ενδιαφέροντος για την απόκτησή του.

Επίσης ότι η παρουσία του Μουσλίμοβιτς στην Θεσσαλονίκη είχε να κάνει με ενδιάμεσο σταθμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές και πιο συγκεκριμένα στην Μύκονο. Κάτι τέτοιο όμως όπως αποδεικνύεται πλέον φαίνεται να μην ίσχυε.

Πλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρισκόμενη όλες αυτές τις τελευταίες μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον Μουσλίμοβιτς όπως φάνηκε δεν δυσκολεύτηκε χθες να έρθει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο δύο ετών. Αυτό που απομένει είναι η συμφωνία με την Αταλάντα όπου και ανήκει ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μη χάνοντας χρόνο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ξεκίνησε αμέσως τις διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα που αρχικά ζήτησε το ποσό του 1.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης παρόλα αυτά ευελπιστούν πως η συμφωνία με την ιταλική ομάδα θα επέλθει στην μέση. Δηλαδή περίπου στις 500.000 ευρώ. Στο ποσό δηλαδή που είχε ξοδέψει η Αταλάντα για να αποκτήσει τον Μουσλίμοβιτς το περσινό καλοκαίρι από την Ουντινέζε.

Όσο για τα στοιχεία που ποντάρουν στον ΠΑΟΚ είναι ότι οι σχέσεις του διεθνή Βόσνιου επιθετικού με τους διοικούντες της Αταλάντα δεν υπήρξαν ποτέ καλές αλλά και στις άριστες σχέσεις του με τον Βρύζα.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ακόμη τριών παικτών. Ενός αμυντικού χαφ με προβάδισμα στον Ευρωπαίο που έχει ξεχωρίσει ο Φερνάντο Σάντος αντί Λατινοαμερικάνου, ενός ακόμη τερματοφύλακα όπου έχει ακουστεί το όνομα του Νέναντ Νοβάκοβιτς της Ρετζίνα και ενός αριστερού οπισθοφύλακα.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ