ΠΑΟΚ

Βασικός στην 7άρα, ο Μάρκος Αντόνιο

Βασικός στην 7άρα, ο Μάρκος Αντόνιο
μπακαγιόκο

Με τον Μάρκος Αντόνιο στην βασική ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ διέλυσε την ερασιτεχνική WAVV, με σκορ 7-0

Με τον νεοφερμένο Μάρκος Αντόνιο στην βασική ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο δεύτερο του φιλικό της φετινής του προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους με 7-0 της ερασιτεχνικής WAVV στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου του Ντόορβερθ.
Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι φρόντισε όπως επιθυμεί ο Φερνάντο Σάντος να υποτιμήσει τον αντίπαλό του. Έτσι και έγινε με τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στην ερασιτεχνικής WAVV να κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και στην επίθεση ανεβάζοντας στροφές στο Β΄ ημίχρονο να μετατρέπουν το 2-0 του πρώτου 45λέπτου στο τελικό 7-0.

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ ο Μπακαγιόκο που μετά την μπαλιά που δέχθηκε από τον Φάλκο πέρασε και τον τερματοφύλακα των Ολλανδών στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Όσο για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έγινε και πάλι από τον Ιβοριανό στο 29΄ με ατομική προσπάθεια από τον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 18΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ ύστερα από σουτ του Βιεϊρίνια και κόντρα στο πόδι του Κωσταντινίδη ενώ στο 45΄ η μπάλα από το πλασέ του Αθανασιάδη βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η είσοδος των Κονσεϊσάο και Ίβιτς ισοδυναμούσε με αύξηση των επιθετικών στροφών για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 46΄ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3-0 μετά από προσπάθεια του Κονσεϊσάο και κοντινό πλασέ του Βιεϊρίνια ενώ στο 48΄ ο πρώτος με δυνατό αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 4-0. Ο δείκτης του σκορ πήγε στο 5-0 στο 68΄ και πάλι από τον Κονσεϊσάο με πλασέ μετά από εξαιρετική πάσα του Ίβιτς.

Στο 78΄ ήταν η σειρά του Αναστασάκου να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 6-0 ενώ στο 84΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Βιεϊρίνια που σημείωσε με κεφαλιά ψαράκι. Όσο για το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ίβιτς από κοντά κι αφού νωρίτερα η μπάλα είχε βρει το δοκάρι της εστίας της WAVV από την κεφαλιά του Αναστασάκου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κυριακίδης, Μαλεζάς, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Ηλιάδης, Φάλκο, Μπακαγιόκο, Βιεϊρίνια, Κωσταντινίδης, Αθανασιάδης.

Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ στο Β΄ ημίχρονο: Πέρασαν εκτός οι Κυριακίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Ηλιάδης, Αθανασιάδης και Μπακαγιόκο και πέρασαν οι Γλύκος, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος, Βερόν, Μπαλάφας και Ίβιτς.

Σάντος: "Στο 20%-30%"



Μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους τη φορά αυτή με αντίπαλο την επίσης ερασιτεχνική WAVV ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως: "Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι και να βάζουμε όλους τους παίκτες να παίζουν και να έχουν λεπτά συμμετοχής.



Σήμερα είχαμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν μετράει το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλαμε να δούμε είναι εξέλιξη της ομάδας επιθετικά και αμυντικά. Επιθετικά βγάλαμε κάποια πράγματα από τις προπονήσεις.



Θέλουμε να είμαστε μια καλά οργανωμένη ομάδα σε επίθεση αλλά και άμυνα, που θα πιστεύει στις δυνατότητες της. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να βγάλεις καλά συμπεράσματα. Ήταν μια καλή προπόνηση για τους παίκτες μου".



Σε ερώτηση για τον Μάρκος Αντόνιο ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: "Τον Μάρκος τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και από εκεί και πέρα πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά για πρώτη εμφάνιση τα πήγε μια χαρά", ενώ για αυτό που κρατάει από το σημερινό φιλικό είναι:

"Το θετικό που κρατάω είναι η κυκλοφορία της μπάλας.Θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα στα πιο δύσκολα φιλικά. Να διατηρήσουμε την καλή οργάνωση και στην συνέχεια. Δεν χρειάζεται να κάνουμε βιαστικά πράγματα, το πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Αυγούστου. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που ο καθένας είναι σημαντικός για αυτήν", για να καταλήξει: "Είμαστε στο 20 με 30% αυτών που θέλουμε".



* Το παρών στο αθλητικό κέντρο του Ντόορβερθ για το σημερινό φιλικό για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα έδωσαν περίπου 50 φίλοι του ΠΑΟΚ. Φρόντισαν μάλιστα να αναρτήσουν και ένα μεγάλο πανό από την Θύρα 4 με τίτλο: "Όχι στο νόμο Ορφανού".

Μέχρι αύριο το μεσημέρι ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν να δώσει χθες Παρασκευή (11/07) μέχρι το απόγευμα την απάντησή του στην πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμβόλαιο δύο ετών. Σε επικοινωνία που είχε όμως ο 33χρονος διεθνής επιθετικός με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, ζήτησε και πήρε 48ωρη παράταση για να δώσει την απάντηση του.

Ο Λυμπερόπουλος μάλιστα δεσμεύτηκε απέναντι στον Βρύζα ότι θα απαντήσει μέχρι αύριο Κυριακή αφού από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν υπήρξε η παραμικρή αντίρρηση. Η απάντησή του σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να έχει γίνει γνωστή μέχρι αύριο το μεσημέρι. Παράλληλα στον ΠΑΟΚ ασχολούνται πάντα για δύο ακόμα διεθνείς επιθετικούς.






















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ