ΑΕΚ

Συγνώμη στους οπαδούς

Συγνώμη στους οπαδούς
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρίνισε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί "απλά" εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρίνισε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το ματς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί "απλά" εισιτήρια.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ζήτησε από όσους έχουν στη διάθεση τους "απλά" εισιτήρια, θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς σε περίπτωση πληρότητας, προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
" Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει ενόψει της αναμέτρησης με την Dundee United το βράδυ της Πέμπτης (26/08, 21.00), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Θέλουμε εξαρχής να ζητήσουμε συγγνώμη για όσους ίσως ταλαιπωρηθούν την ημέρα του αγώνα.

Η μεγαλύτερη συγγνώμη από την πλευρά μας αφορά τους φίλους της ομάδας, που εξαιτίας της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ (με άλλους να ευθύνονται γι' αυτό) και προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσει ένα γήπεδο χωρίς να αποκλειστεί εντελώς η δυνατότητα των φιλάθλων μας να δουν από κοντά την ομάδα.

Με την ελπίδα πως θα γίνει κατανοητή η προσπάθειά μας αυτή, καθώς και η ειλικρίνεια της ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ μας, υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε οι φίλαθλοί μας να μπορούν στο μέλλον να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά χωρίς περιορισμούς.

Σχετικά με το παιχνίδι της Πέμπτης, το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ διευκρινίζει τα εξής. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2010-11, καθώς και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί απλά εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα. Περαιτέρω απλά εισιτήρια δεν θα πωληθούν.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί απλά εισιτήρια, όπως προσέλθουν έγκαιρα (μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα), καθώς σε περίπτωση πληρότητας θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση με πληροφορίες για τις αντιστοιχίες των θυρών, καθώς και οδηγίες εισόδου στο γήπεδο. Τέλος, λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου δεν θα υπάρχει υπηρεσία στάθμευσης.

ΠΑΕ ΑΕΚ
"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ