ΑΕΚ

Στη Νέα Σμύρνη με Νταντί

Στη Νέα Σμύρνη με Νταντί
INTIME SPORTS

Στη Νέα Σμύρνη θα φιλοξενηθεί η ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ καθώς η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον ερασιτέχνη Πανιώνιο. "ΟΚ" από την UEFA.

Η οδύσσεια της ΑΕΚ όσον αφορά στην ανεύρεση ποδοσφαιρικής στέγης για τη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους, στο πλαίσιο των πλέι οφς του Europa League, φαίνεται πως παίρνει τέλος, με την λύση που προκρίθηκε να είναι τελικά αυτή της Νέας Σμύρνης.

Μετά από την αδυναμία του γηπέδου του Ατρομήτου να φιλοξενήσει το ματς αλλά και την σκέψη να παίξει η Ένωση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χωρίς την παρουσία φιλάθλων της (για λόγους ασφαλείας), τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή" με την διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου και έτσι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Από την πλευρά της, η UEFA έδωσε το "ΟΚ" για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και το μοναδικό πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί είναι αυτό των εισιτηρίων.

Και αυτό γιατί το γήπεδο έχει χωρητικότητα 11.500 θέσεων, με τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ να είναι 12.000 αλλά και περίπου 3000 άτομα να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μεμονωμένα (2.500 οι φίλοι της Ένωσης και 500 Σκωτσέζοι εκδρομείς).

Το σίριαλ ξεκίνησε από νωρίς

Οι διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αισιοδοξούσαν πως τα αρμόδια όργανα που θα έκαναν επιθεώρηση στην έδρα του Ατρομήτου το πρωί θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους ώστε να διεξαχθεί εκεί η ρεβάνς με τη Νταντί για τα πλέι οφς του Europa League, όμως οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν.

Και αυτό γιατί η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έδωσε το απαραίτητο έγγραφο έγκρισης για το γήπεδο Περιστερίου που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ζήτησε να γίνουν πρώτα κάποιες εργασίες στο γήπεδο ώστε να πληροί τις προδιαγραφές), με αποτέλεσμα τα αρμόδια όργανα της UEFA να απορρίψουν τη λύση να γίνει εκεί το παιχνίδι.

Το άσχημο για την Ένωση ήταν πως τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει επικίνδυνα προκειμένου να βρει ευρωπαϊκή έδρα, με το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να φαντάζει για αρκετές ώρες ως το πλέον πιθανό σενάριο, αλλά τελικά να γίνεται η ανατροπή και να προτιμάται η λύση της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ