ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συγκινητικός Κυριακίδης για την απώλεια της γυναίκας του: "Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου"

Συγκινητικός Κυριακίδης για την απώλεια της γυναίκας του: "Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου"

Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παύλος Κυριακίδης αναφέρθηκε στην απώλεια της γυναίκας του, αλλά και στο τεράστιο κλίμα συμπαράστασης που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Παύλος Κυριακίδης βίωσε την τραγική απώλεια της συζύγου του, Ιωάννας σε ηλικία μόλις 30 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου έχει λάβει τεράστια αγάπη απ' όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, με τον ίδιο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του με δηλώσεις στο ACTION 24, ύστερα από τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή.

"Σίγουρα όλες αυτές τις ημέρες έχω εισπράξει πολλή αγάπη. Αυτή η γυναίκα μου είχε δώσει πολλή αγάπη στα 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Και μου στέλνω ακόμα, παρά τη φυγής της, τόση πολλή αγάπη απ' όλο αυτό τον κόσμο. Από συμπαίκτες, ομάδα και αντιπάλους. Δεν έχω λόγια. Πολλή συμπαράσταση και πολλή αγάπη έχω δεχτεί αυτό το διάστημα.

Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ήθελα να είμαι όσο πιο γρήγορα στο γήπεδο παρότι από την ομάδα μου είπαν να λείψω για όσο ήθελα. Ήθελα εγώ να συμμετέχω στην ομάδα. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς. Αλλιώς είναι ανάμεσά μας".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ