SUPER LEAGUE 2

Λύγισε ο Κυριακίδης: Η διοίκηση του Ηρακλή του έδωσε φανέλα με το όνομα της αδικοχαμένης συζύγου του

Λύγισε ο Κυριακίδης: Η διοίκηση του Ηρακλή του έδωσε φανέλα με το όνομα της αδικοχαμένης συζύγου του

Συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου για τον Ά 'Ομιλο της Super League 2, με τους ανθρώπους του Γηραιού να τιμούν τη μνήμη της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας, που πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου, μέλη από τη διοίκηση του Ηρακλή πρόσφεραν μία ανθοδέσμη στον Παύλο Κυριακίδη και μία φανέλα του Γηραιού, με το όνομά της συζύγου του, θέλοντας έτσι να τιμήσουν τη μνήμη της.

Ο πολύπειρος άσος της Νίκης Βόλου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι του Ηρακλή που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαλάστρας, τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κυριακίδης φόρεσε για μία τριετία τη φανέλα του Ηρακλή και ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Super League το 2015. Μάλιστα την επόμενη διετία αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα στη μεγάλη κατηγορία, πριν συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Η σύζυγος του Κυριακίδη έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 30 ετών και τις προηγούμενες μέρες είχε εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Είναι από τα πρωινά που δεν θες να ξημερώσουν. Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό της συζύγου του αρχηγού μας Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας σε ηλικία 30 ετών. Παύλο, κουράγιο σ’ αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις στιγμές. Σύσσωμη η οικογένειά μας είναι στο πλευρό σου”.

TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ