ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση στην Τούμπα

Συγκέντρωση στην Τούμπα
παοκ οπαδοι

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει απόψε η συγκέντρωση των οργανωμένων συνδέσμων στην Τούμπα

Ο Ζαγοράκης λοιπόν από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ανακοίνωση την απόφασή του αυτή μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, συνεχίζει τις επαφές του.
Παράλληλα μεθαύριο Τετάρτη αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση όσον αφορά την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα έχει άμεση επίδραση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Πολύ απλά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Οι δυτικές συνοικίες μέσω ανακοίνωσης τους στην διάρκεια της χθεσινής μέρας κάλεσαν τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ να συζητήσουν για τις εξελίξεις που δρομολογούνται μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του Θόδωρου Ζαγοράκη να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Παράλληλα χθες ανακοινώθηκε ότι η σημερινή συγκέντρωση στα γραφεία του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας που στεγάζεται στη θύρα 4 του γηπέδου δεν θα αφορά μόνο τους συνδεσμίτες αλλά θα είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του «Δικεφάλου» που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν.

Ουσιαστικά στην διάρκεια της βραδινής συνάντησης θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να εκφράσει τις απόψεις του και να συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας τους με διοικητικό ηγέτη τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Τον άνθρωπο δηλαδή που κατάφερε να συσπειρώσει όλο τον κόσμο του «Δικεφάλου»¨και με την σειρά του να αποτελέσει ασπίδα προστασίας.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ