ΠΑΟΚ

Ξεσηκωμός για Ζαγοράκη

Ξεσηκωμός για Ζαγοράκη
Ζαγορακης

"Θύελλα" ενθουσιασμού έχει ξεσπάσει με την ανάμιξη του Ζαγοράκη στα διοικητικά της ομάδας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην κυριολεξία ξεσηκώθηκε βλέποντας στο πρόσωπο του Ζαγοράκη τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας τους ενώ δεν άργησαν να κάνουν τα πρώτα τους όνειρα. Ακόμα και στο εξωτερικό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έδειξαν να αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα της αναγέννησης.
Όσο για το τι ζητά ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τον Ζαγοράκη; Να κάνει ότι αυτός νομίζει σωστό τα επόμενα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του να είναι απεριόριστη. Το γιατί; Πολύ απλά γιατί θεωρού ότι είναι ο τελευταίος που μπορεί να σπρώξει την ομάδα της Θεσσαλονίκης τόσο αγωνιστικά όσο και λειτουργικά προς την κορυφή.

Κι όσο για τον Ζαγοράκη; Η απόφαση της εμπλοκής του το βράδυ της Παρασκευής είναι αλήθεια ότι αιφνιδίασε ακόμα και τον ίδιο όπως και τα τηλεφωνήματα που δεν ήταν συνηθισμένος να δέχεται από επιχειρηματίες.

Οι εν λόγω από Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τη σειρά τους του προσφέρονται να συνδράμουν οικονομικά παίρνοντας στην κατοχή τους μετοχές του ΠΑΟΚ και μόνο. Με τον τρόπο αυτό θέλουν να τον βοηθήσουν να απαλλάξει τον «Δικεφάλο» από τα χρόνια προβλήματα του και να μην εμπλακούν στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Ζαγοράκης παρουσιάζεται απόλυτα προσγειωμένος στο ότι ζει το τελευταίο 48ωρο μετά την απόφασή του να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ με αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι επιλέξει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί.

Τέλος πρόθεση του είναι να έρθει σε επαφή με Έλληνες πολιτικούς όπως μεταξύ άλλων ο προσωπικός του φίλος και Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής ώστε να τον και γενικότερα να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του. Ουσιαστικά αυτό που προτίθεται να κάνει ο Ζαγοράκης είναι να ζητήσει τη συμπαράσταση της Πολιτείας την οποία θεωρεί επιβεβλημένη στην όλη του προσπάθεια.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ