ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η "συγγνώμη" από Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η απολογία των Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ ενώπιον του Μπόλονι κι όλης της ομάδας για τις αντιδράσεις τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα για μία νέα αρχή από όλους.

Λάθη γίνονται πάντα... και θα γίνονται. Το θέμα είναι να αναγνωρίζονται και να υπάρχει πάντα το θάρρος της "συγγνώμης", όταν κάποιες συμπεριφορές ξεφεύγουν πάνω σε ένα ματς τη στιγμή που οι παλμοί βαράνε... κόκκινο.

Στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (21/11) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, υπήρξαν αρκετά περιστατικά με "δυσφορίες" παικτών κατά τις αλλαγές τους, εκνευρισμοί κι εντάσεις. Αλλά πλέον, όταν το κεφάλι... ηρέμησε, υπήρξε και η αναγνώριση του "λάθους".

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (23/11), πριν από την ομιλία του Λάζλο Μπόλονι προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με την οποία επιχείρησε να "ρίξει" τους Tόνους στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού", προηγήθηκε μία (πολύ σημαντική) κίνηση απ’ την πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του Χουάνκαρ.

Οι δύο παίκτες ζήτησαν "συγγνώμη", ενώπιον όλης της ομάδας και του προπονητή τους για την "αντίδραση" που έβγαλαν, όταν έμαθαν ότι θα γίνουν αλλαγή ο πρώτος στο 63’ κι ο δεύτερος στο ημίχρονο.

Τόσο ο Χατζηγιοβάνης, όσο κι ο Χουάνκαρ "απολογήθηκαν" στον Μπόλονι και την υπόλοιπη ομάδα για τη συμπεριφορά τους, ξεκαθάρισαν πως ενήργησαν πολύ λάθος πάνω στην ένταση των στιγμών και της πίεσης που υπήρχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπογράμμισαν πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο 67χρονος τεχνικός αποδέχθηκε τη συγνώμη των παικτών του και στην ομιλία που έκανε στη συνέχεια, ζήτησε να γίνει μία νέα αρχή από όλους.

"Να δουλέψουμε περισσότερο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και να συνεχίσουμε σαν μια "οικογένεια", η οποία μέσα από τις δυσκολίες, θα γίνεται πιο δυνατή. Σκοπός είναι να αφήσουμε πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω", ήταν τα λόγια του Μπόλονι μαζί με το ξεκάθαρο "μήνυμα" προς όλη την ομάδα πως "...εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ