STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Μπουτσικάρης

Ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης INTIME NEWS

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι για καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στη Λίγκα όσο και στην ΕΠΟ.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τον προεδρικό θωκό της Super League και θα πρέπει να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές για να προκύψει η διάδοχη κατάσταση στον συνεταιρισμό.

Ο ίδιος ενημέρωσε τις ΠΑΕ στο σημερινό (1/10) Δ.Σ. για την απόφασή του, ενώ να τονιστεί πως θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να γίνουν οι εκλογές και να προκύψει ο διάδοχος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ομάδων, τους ανέφερε πως έκλεισε ο κύκλος του και γι' αυτό δεν θέλει να συνεχίσει. "Έγιναν ορισμένα πράγματα που πρέπει να τα αξιολογήσετε και ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη και να αποχωρήσω".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, παραιτήθηκε για λόγους αυτοπροστασίας και αυτοσεβασμού για τις ακραίες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στη Λίγκα όσο και στην ΕΠΟ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ