STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά το 0-0 στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Οι Λαλά - Βιτάλ από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021
Οι Λαλά - Βιτάλ από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ' την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, αλλά και την αναμέτρηση του Ιωνικού με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να έχουν 11 βαθμούς και το τριφύλλι επτά. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός της ομάδας του Γιοβάνοβιτς εκτός έδρας, ενώ ο Ολυμπιακός κολλάει στο μηδέν για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά τον Ατρόμητο.

Νωρίτερα η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1 στην έδρα του και σκαρφάλωσε στους δέκα βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε το αήττητό του στο 90+1', καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Άνετη νίκη πέτυχε και ο ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο Γεντί Κουλέ και έπιασε τον Βόλο στους 12 βαθμούς.

Την ίδια ώρα που διεξαγόταν το αιώνιο ντέρμπι, η Λαμία επικράτησε του Ιωνικού στη Νίκαια με 2-1 και πέτυχε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ