STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Λαμία 1-2: Απόδραση από τη Νίκαια με Γκόλεμιτς για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ του Γκόλεμιτς
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ του Γκόλεμιτς PHOTO CREDITS: INTIME

Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό, καθώς επικράτησε με 2-1, χάρη στα τέρματα των Μανούσου και Γκόλεμιτς με τον Άοσμαν να ισοφαρίζει προσωρινά

Ο Ιωνικός υποδέχθηκε τη Λαμία στη Νίκαια για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Φθοιωτούς να επικρατούν με 2-1, χάρη στα γκολ των Μανούσου και Γκόλεμιτς με τον Άοσμαν να ισοφαρίζει προσωρινά στο 36ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, καθώς τα "αίματα" άναψαν μετά την αποβολή του Ντάλσιο. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Ιωνικός παρέμεινε στους πέντε.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντάλσιο, την ώρα που ο Πορτογάλος μέσος προσπαθούσε να σταματήσει την μπάλα, την ώρα που αυτή είχε πάρει τροχιά προς την εστία. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR με την παράβαση να υποδεικνύεται λίγα λεπτά μετά.

Ο Ιωνικός παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντάλσιο ανέβασε στροφές και κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 36' ο Μάναλης λίγα δευτερόλεπτα αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έστρωσε στον Άοσμαν και αυτός με ωραία ενέργεια έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά νωρίτερα, ο Σύριος μεσοεπιθετικός είχε προειδοποιήσει, με ωραία ατομική ενέργεια αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ψηλά.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ανέκτησε το προβάδισμά της η Λαμία στην δεύτερη τελική της

Η Λαμία ανέκτησε το προβάδισμά της στο 55ο λεπτό. Ο Τιρόνε εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Γκόλεμιτς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οι Νικαιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Σέρβου στόπερ πάνω στον Μάναλη, ο οποίος είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού αντέδρασαν και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ