STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Γιαννιώτες, ο Μορέιρα τους έδωσε το βαθμό στο 91'

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Γιαννιώτες, ο Μορέιρα τους έδωσε το βαθμό στο 91'
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με τέρμα του Μορέιρα στο 91' έφυγε από το Περιστέρι με το ισόπαλο 1-1.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο, οι παίκτες του Παράσχου ήταν σαφέστατα ανώτεροι στο πρώτο, ενώ ο ΠΑΣ ανέβηκε και απείλησε στο δεύτερο.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο το τέρμα του Μορέιρα στο 91' διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τους Γιαννιώτες να παραμένουν αήττητοι.

Μάλιστα, το τέρμα του επιθετικού από τη Γουινέα αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στη συνέχεια μετά από εξέταση του VAR μέτρησε κανονικά.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Η οξυδέρκεια του Κλωναρίδη και το λάθος του Πίρσμαν

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έδειξε από νωρίς διάθεση να πιέσει ψηλά στο γήπεδο. Μόλις στο 6ο λεπτό αυτή η πίεσή του έφερε αποτέλεσμα.

Ο Πίρσμαν προσπάθησε να δώσει την μπάλα στον Λοντίγκιν, ο Κλωναρίδης κατάλαβε την πρόθεσή του και πρόλαβε να πάει πιο γρήγορα στην μπάλα, απέφυγε εύκολα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.

Με σύμμαχο το γρήγορο γκολ ο Ατρόμητος πίεσε για να φτάσει και σε ένα δεύτερο και είχε διπλή καλή στιγμή στο 15' Ο Καστεγιάνο μετά από κούρσα Βασιλαντονόπουλου από δεξιά έκανε το σουτ, ο Λοντίγκιν απέκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε εκ νέου στον παίκτη των γηπεδούχων ο οποίος δεν μπόρεσε ούτε με δεύτερη προσπάθεια να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν και το βρήκαν μέσα από ένα λάθος του Χατζηισαΐα, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά, ο Περέα έφυγε τετ α τετ με τον Πίριτς υπό την πίεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον νικά.

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο έφυγε με ελάχιστες καλές στιγμές με καλύτερη όλων μια κεφαλιά από τον Παπαδόπουλο η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Ο ΠΑΣ ανέβηκε και δικαιώθηκε μέσω VAR στο 91'

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι με περισσότερες καλές στιγμές και σε αυτό συντέλεσε η αγωνιστική άνοδος του ΠΑΣ.

Οι Γιαννιώτες ανέβασαν στροφές και έγιναν σαφέστατα πιο απειλητικοί. Ταυτόχρονα όμως και ο Ατρόμητος βρήκε περισσότερους χώρους με αποτέλεσμα ο Πίριτς και ο Λοντίγκιν να έχουν περισσότερη δουλειά.

Αμφότεροι κρατούσαν το 1-0 με σημαντικές επεμβάσεις και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Περιστερίου θα έπαιρνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δε συνέβη αυτό. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και μετά από στατική φάση ο Παντελάκης βρήκε με υπέροχη πάσα τον Μίνα εκείνος γύρισε στον Μορέιρα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ και έτσι ο VAR κλήθηκε να αποφανθεί για τη φάση. Τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά και ο ΠΑΣ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι.

Έτσι έπαιξαν

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ