STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ με 3-2 για την 12η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/12) για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten άνοιξε με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ στη Νίκαια. Ο Ιωνικός επικράτησε 3-2 του Δικεφάλου, ο οποίος έμεινε στο -13 από την κορυφή.

Το Σάββατο (4/12) ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Ατρόμητος πέτυχε μια ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1, ενώ ο Παναιτωλικός νίκησε τον Βόλο με 2-1 στο Πανθεσσαλικό.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ