STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Παναιτωλικός 1-2: Τρίποντο χρυσάφι για τους Αγρινιώτες στο Πανθεσσαλικό

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρέλη
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρέλη INTIME

Ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 2-1, με τους Μόρσεϊ και Καρέλη να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ισοφάρισε προσωρινά ο Ρεγκατέν για τους γηπεδούχους.

Ο Βόλος υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν με 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 11 βαθμούς και σκαρφάλωσε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Βόλος έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη, έχοντας 14 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις στις δύο εστίες, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν πολλές τελικές στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, στην πρώτη τελική του παιχνιδιού. Ο Μόρσεϊ υποδέχθηκε όμορφα την τελική προσπάθεια στα αριστερά, συνέκλινε προς τον άξονα και έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Βόλος απάντησε άμεσα στην πρώτη του τελική του. Ο Ρεγκατέν με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτέλεσε τον Μελίσσα στη δεξιά του γωνία, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Μόρσεϊ είδε από τα αριστερά την κίνηση του Χουχούμη, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καρέλης με ωραία κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Παναιτωλικό να διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά φουριόζες στον αγωνιστικό χώρο και ενδεικτικό είναι ότι πέτυχαν γκολ στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι.

Στο ένατο λεπτό ο Μόρσεϊ απείλησε για μια ακόμα φορά μέσα από την περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σοάρες να κάνει ένα σουτ από μακρινή απόσταση με τον Μελίσσα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ήταν ανώτεροι στο διάστημα μέχρι το 30ο λεπτό, ωστόσο οι κεφαλιές των Γκρίλο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ορόιζ και Ροσέρο, έπειτα από σέντρα του Μπαρτόλο, κατέληξαν στην αγκαλιά του Μελίσσα.

Δύο λεπτά πριν από το γκολ του Καρέλη και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν πολύ κοντά στο να ανακτήσουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπαρμπόσα βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε θέση βολής ωστόσο προτίμησε να κάνει μια παραπάνω ντρίμπλα, με αποτέλεσμα να κλειστεί από την άμυνα του Βόλου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έστρωσε στον Μεντόσα, ο οποίος έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πήγε ψηλά, πάνω από τα δοκάρι του Κλέιμαν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες για να απαντήσουν στο γκολ του Καρέλη, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ένα καλό σουτ στο 34' κόπηκε από τον Βργκοτς, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Μελίσσα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ανούσια υπεροχή ο Βόλος στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν λιγότερο απειλητικές και ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πιο αργός, κάτι που σύμφερε τους φιλοξενούμενους που είχαν το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στο 48ο λεπτό. Ο Μεντόσα είδε το κενό χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πήγε ψηλά. Στο 55' ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπαρτόλο έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει γεμάτα την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 60' ο Ροσέρο είχε μια πολύ όμορφη ενέργεια, την οποία χάλασε στην τελική προσπάθεια. Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έκανε διπλό κοντρόλ με το στήθος, έκανε στροφή 180 μοιρών για να έχει φάτσα προς την εστία, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε ήταν αδύναμο με τον Μελίσσα να αποκρούει δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Τέσσερα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Βόλου να απειλήσει ωστόσο το σουτ του Αντούνες, εξουδετερώθηκε από τον Κλέιμαν. Ο ρυθμός του παιχνιδιού εξακολουθεί να είναι χαμηλός, με τον Παναιτωλικό να κρατάει το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 83ο λεπτό, ωστόσο το τσίμπημα της μπάλας του Λούι, εξουδετερώθηκε πρώτα από τον Κλέιμαν και ύστερα από τους αμυντικούς του Βόλου.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ