STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Αγκμιπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Αγκμιπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και τη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, καθώς επικράτησε με 3-2 στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε στους έξι βαθμούς από την Ένωση. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο Περιστέρι.

Νωρίτερα ο Παναιτωλικός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο Αγρίνιο και ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, βάζοντας από κάτω της την "Ελαφρά Ταξιαρχία" η οποία έχει έξι βαθμούς. Αύριο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό, στην αναμέτρηση που κλείνει τη δέκατη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Μη χάσετε την Game Night για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σέντρα στις 21:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ