STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Τρίποντο χρυσάφι με Ντέιμπι Φλόρες για τους Αγρινιώτες

Ο Ντέιμπι Φλόρες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Ντέιμπι Φλόρες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME

Ο Παναιτωλικός πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0, χάρη στον κεραυνό του Ντέιμπι Φλόρες στο 65ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη ο "Τίτορμος" άφησε από κάτω του τα καναρίνια στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν με 1-0, χάρη στο υπέροχο γκολ του Ντέιμπι Φλόρες στο 65'.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, ωστόσο το παιχνίδι του πρώτου μέρους ήταν πολύ καλό από πλευράς ρυθμού, χωρίς να λείψουν φυσικά τα σκληρά μαρκαρίσματα. Με αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός έφτασε τους οκτώ βαθμούς και άφησε από κάτω του τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είναι 13ος έχοντας έξι βαθμούς.

Οι Αγρινιώτες πήραν το υπερπολύτιμο τρίποντο χάρη στο υπέροχο γκολ του Ντέιμπι Φλόρες στο 65ο λεπτό. Ο Μόρσεϊ απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Άλβες δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Ντέιμπι Φλόρες μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα υπέροχο σουτ νίκησε τον Κότσαρη και έκανε το 1-0.

Μετά το παιχνίδι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού για να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, κάτι που κατάφεραν χωρίς να δεχθούν μεγάλη πίεση από τους παίκτες του Τζανλούκα Φέστα.

Καλός ρυθμός, λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι παρά την κρισιμότητά του είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν και καμία από αυτές να μην έχει καμία διάθεση να περιμένει πίσω από την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες τελικές στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Νίκο Καρέλη, ωστόσο η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα βρέθηκε κοντά σε δύο περιπτώσεις στο φινάλε του πρώτου ημίχρονου για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Αρχικά στο 40ο λεπτό, ο Φατιόν έκλεψε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής του Παναιτωλικού, όντας πεσμένος, ο Κάστρο πήρε την μπάλα και έστρωσε στον Παμλίδη μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, με την μπάλα να γλύφει το δοκάρι του Μελίσσα.

Στο 45+1' ήταν η σειρά του Ιωαννίδη να απειλήσει. Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σωτήρης Τσιλούλης αναπτύχθηκε ωραία από τα δεξιά, έστρωσε στον Ιωαννίδη μέσα στην περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Ο Καρέλης δοκίμασε το πόδι του σε τρεις περιπτώσεις στο 7', το 34' και το 38', ωστόσο ο Κότσαρης επενέβη και στις τρεις. Ο Μπαρμπόσα είχε και αυτός μια τελική με την μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Σίγησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, προβάδισμα ο Παναιτωλικός

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν πιο ισορροπημένα, βάζοντας ένα χαλινάρι στη διάθεσή του για να επιτεθούν.

Στο 55' ο Παναιτωλικός προειδοποίησε με τον Μπαρμπόσα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από εξαιρετική παράλληλη μπαλιά στη μικρή περιοχή, ωστόσο νικήθηκε από τον Κότσαρη.

Μετά το γκολ του Φλόρες, οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, όπως ήταν απόλυτα λογικό, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ήταν καλά οχυρωμένοι στα μετόπισθεν.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο Ιωαννίδης προσπάθησε να απειλήσει με κεφαλιά στο 75' αλλά πήγε ψηλά. Από εκεί και πέρα οι Αγρινιώτες δεν απειλήθηκαν καθόλου, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπαξεβανίδη, η οποία υποδείχθηκε με παρέμβαση του VAR.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

Μη χάσετε την Game Night για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σέντρα στις 21:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ