STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Ο Λευτέρης Λύρατζης με τον Μαντί Καμαρά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ο Λευτέρης Λύρατζης με τον Μαντί Καμαρά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά από την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους εννιά βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (1-1). Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν τη διαφορά εννιά βαθμών από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Δικέφαλος, ο οποίος αύξησε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την τρίτη ΑΕΚ.

Νωρίτερα, ο Βόλος πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, ενώ ο Άρης επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0. Το Σάββατο (29/01) ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα, η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ, ενώ ο Ιωνικός 2-1 τον Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ