STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ίνγκασον
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ίνγκασον INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά απ΄τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten. Διατήρησε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό ο Δικέφαλος, παρέμεινε στην έκτη θέση το τριφύλλι.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League Interweten, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος διατήρησε τη διαφορά του στους εννιά βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 30 και την έκτη θέση.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Ιωνικού, καθώς επικράτησε με 3-0 και διατήρησε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (6/2) άνοιξε με το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Η Ένωση επικράτησε 3-0 της Ελαφράς Ταξιαρχίας και έφτασε τους 39 πόντους.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (5/2) ο Βόλος πήρε το διπλό στο Βικελίδης επικρατώντας 2-0 του Άρη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Πρόγραμμα και αποτέλεσματα της 22ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ