STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Βόλο
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Βόλο INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1 για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 3-1, χάρη στα δύο γκολ του Σισέ και το ένα του Ρόνι Λόπες.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν στην κορυφή και πλέον περιμένουν μια πιθανή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), για να αυξήσουν τη διαφορά τους

Νωρίτερα ο Ατρόμητος πέτυχε μια ευρεία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας σε αυτή τη θέση την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός νίκησε τον Βόλο με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγνησίας, πληρώνοντας το μάρμαρο για το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε επτά νίκες μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα, συν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ