ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Τέλος ο Αμπασκάλ από τον πάγκο των Θεσσαλών

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ως προπονητής του Βόλου
Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ως προπονητής του Βόλου INTIME

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, με τον Βόλο να ανακοινώνει το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) τη λύση της συνεργασίας του με τον Ισπανό προπονητή.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βόλου αποτελεί από το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, με τον Ισπανό προπονητή να βλέπει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Θεσσαλίας λίγη ώρα μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε από τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος.

Ουσιαστικά ο Αμπασκάλ πλήρωσε το μάρμαρο για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του Βόλου εδώ και αρκετό διάστημα, με την ομάδα της Μαγνησίας να μετράει τέσσερις σερί ήττες και να αγνοεί τη χαρά της νίκης από την 5η αγωνιστική και έπειτα, έχοντας να επιδείξει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που την έριξαν στην 8η θέση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ