STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Έφτασε τα 400 διπλά η ΑΕΚ, έσπασε πέντε ρεκόρ ο Παναιτωλικός

Μάνταλος, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου κόντρα στον Ατρόμητο
Μάνταλος, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Η ΑΕΚ με τη νίκη της επί του Ατρομήτου έφτασε τις 400 εκτός έδρας νίκες στην ιστορία της στην Α' Εθνική / Super League Interwetten, ενώ ο Παναιτωλικός σημείωσε πέντε ρεκόρ μέσα σε δύο εβδομάδες, χάρη στις εκτός έδρας νίκες του κόντρα σε Ένωση και ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας ένα έκτο.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0 στο Περιστέρι και επέστρεψε στις νίκες, πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η νίκη της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη ήταν ιστορίκη, καθώς έφτασε τις 400 εκτός έδρας νίκες της στην ιστορία της, στη Super League Interwetten / Α' Εθνική.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ένωση για πρώτη φορά μετά από 14 επισκέψεις της στο Περιστέρι, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Σε οκτώ παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ, ενώ σε έξι έμεινε άσφαιρη. Παράλληλα ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε στα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από τον Δεκέμβριο του 2015, με τους Περιστεριώτες να είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει δύο φορές στο πρωτάθλημα.

Έσπασε πέντε ρεκόρ σε μια εβδομάδα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός είναι σε πολύ κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε αγώνα του στο 2022, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1. Στο παρελθόν δεν είχε κερδίσει ποτέ την Ένωση ή τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στις έδρες του. Βέβαια για πρώτη φορά κατάφερε να φύγει νικητής από το Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League Interwetten. Μάλιστα, τα τέσσερα γκολ που πέτυχε είναι επίσης ρεκόρ, μιας και δεν έχει πετύχει ποτέ τόσα γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία.

Αυτές οι νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και ΟΦΗ ήταν διαδοχικές (δεν παρέμβαλε άλλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα), κάτι που τα "καναρίνια" πέτυχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Φυσικά με αυτές τις νίκες έφτασε τα τέσσερα "διπλά" στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή του σε αυτή την "στατιστική", η οποία ήταν τη σεζόν 2018-19 (τέσσερις νίκες σε 15 αγωνιστικές).

Τη νίκη επί του ΟΦΗ θα θυμάται και ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς έφτασε τις 100 στην προπονητική του καριέρα. Συνολικά έχει 65 νίκες με τον Παναθηναϊκό, 10 με τον Παναιτωλικό, 9 με την Ομόνοια, 8 με τη Ρόντα, 5 με τον Ατρόμητο και 3 με την Κόρτραϊκ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ