STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Αθηναϊκό ντέρμπι, δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στη Νίκαια

Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (05/12) η 12η αγωνιστική στη Super League Interwetten, με το ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού να ξεχωρίζει.

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με την 12η αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Ασφαλώς, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θέλει το τρίποντο για να μειώσει στους -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ οι Πράσινοι θέλουν νίκη για να ανέβουν στην τετράδα.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Νίκαια από τον Ιωνικό, ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα στο Κλ. Βικελίδης.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Super League Interwetten: Ιωνικός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Άρης - Αστέρας / NOVASPORTS PRIME

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Σέντρα στις 21:30.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ