STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Ο Μασούρας σε φάση από τον αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός στην Τρίπολη | 29 Αυγούστου 2022
Ο Μασούρας σε φάση από τον αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός στην Τρίπολη | 29 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Στο ματς που έκλεισε τη δεύτερη αγωνιστική της Super League στην Τρίπολη ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό χωρίς τέρματα, δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό χωρίς τέρματα, δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 2-1 του Ατρομήτου για την δεύτερη αγωνιστική της Super League και έκανε το 2/2, όπως ακριβώς και ο Παναθηναϊκός που νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ.

Νωρίτερα, ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Άρη. Η αγωνιστική άρχισε την Παρασκευή (26/08) όταν έμειναν στο 0-0 Ιωνικός και Λεβαδειακός. Το Σάββατο το πρώτο χρονικά ματς έληξε ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία, ενώ ο Βόλος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ.

Η βαθμολογία της Super League

Η δεύτερη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ