STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0: Απέδρασαν οι Βοιωτοί, πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες

Στιγμή από το Λεβαδειακός - Ιωνικός
Στιγμή από το Λεβαδειακός - Ιωνικός EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Απέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες.

Ο Ιωνικός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στη Νεάπολη για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό, έπειτα από την ήττα τους στην πρώτη "στροφή" του πρωταθλήματος.

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0: Απέδρασαν οι Βοιωτοί, πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να μπουν μπροστά στο σκορ, κυρίως με τον Άοσμαν. Ο Σύριος στο 8' δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 11ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του χτύπησε στη συμβολή του δοκαριού.

Η καλύτερη στιγμή του Λεβαδειακού σημειώθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντινίδης αστόχησε από καίρια θέση μέσα στην περιοχή. Μετά το 26ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε. Οι Νικαιώτες είχαν κάποιες τελικές, με σουτ εκτός περιοχής, στα οποία ο Μάρκοβιτς είχε απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν λίγο καλύτερα κρατώντας την κατοχή της μπάλας. Ξανά όμως προσπαθούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Το μομέντουμ αυτό δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι Βοιωτοί.

Μετά την είσοδο του Λοβέρα στον αγωνιστικό χώρο, οι Νικαιώτες απέκτησαν άλλον... αέρα και απειλούσαν διαρκώς. Όμως ο Μάρκοβιτς δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν έως και το φινάλε. Μάλιστα ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90' με τον Τσιριγώτη.

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0: Απέδρασαν οι Βοιωτοί, πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες


ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Ματσάχ (67' Μίλο), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (67' Λοβέρα), Μάντζης, Ιωαννίδης (67' Ελευθεριάδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (65' Μπαχανάκ), Βινίσιους (85' Λιάγας), Βήχος, Μουτίνιο (46' Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85' Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75' Χάμοντ)

Τα highlights της αναμέτρησης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ