SUPER LEAGUE 2

Super League 2, Β' όμιλος: Η Athens Kallithea στην κορυφή, η Ηλιούπολη νίκησε τα Χανιά και μπήκε στο κόλπο

Super League 2, Β' όμιλος: Η Athens Kallithea στην κορυφή, η Ηλιούπολη νίκησε τα Χανιά και μπήκε στο κόλπο
INTIME SPORTS

Η Athens Kallithea επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας με γκολ στο 86' και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Β' ομίλου της Super League 2. Η Ηλιούπολη ανέβηκε 3η, καθώς νίκησε 1-0 τα Χανιά που κατέβηκαν από την πρώτη θέση.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου του Β' ομίλου της Super League 2, η Athens Kallithea κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας με γκολ του Μαρότα στο 86' και έφτασε τους 23 πόντους στο +1 από τα Χανιά. Στην 5η θέση βρίσκεται η Καλαμάτα, η οποία πλέον είναι στο -4 από την κορυφή, ενώ είναι στο -1 από την τρίτη Ηλιούπολη.

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, όπως το άστοχο σουτ του Ντεμέτριους αριστερά της περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η "Μαύρη Θύελλα" είχε σπουδαία φάση για γκολ στο 11' με δοκάρι του Μπαράλες.

Στο δεύτερο μέρος, η Athens Kallithea είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 86ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο Ματίγια εκτέλεσε στην περιοχή, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά-πάσα προς τον Μαρότα, ο οποίος από κοντά σκόραρε.

  • Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρόττα, Μεχίας, Μανθάτης, Μπουλούλης, Σίλβα (63′ Τσιντώνης), Ματίγια, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος (75′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Λουκίνας.
  • Καλαμάτα (Χάβος): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Ρόβας (70′ Αρναρέλλης), Τάτος, Ακόστα, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Μπαράλες (70′ Πασάς), Παπατόλιος, Άλβες.

Ηλιούπολη - Χανιά 1-0

Η Ηλιούπολη έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την πρώτη θέση. Νίκησε 1-0 τα Χανιά εντός έδρας, με την κρητική ομάδα να πέφτει από την κορυφή. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Φουρλάνος στο 20ο λεπτό με κεφαλιά.

Στη βαθμολογία, η Ηλιούπολη με τρίτη συνεχόμενη νίκη έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι στο -3 από την πρώτη θέση και στο -2 από τα Χανιά.

  • Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Χάγκαν, Ράμος, Ασίγκμπα, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Μπαστακός, Βασιλούδης.
  • ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νίκολιτς, Τσορνομάζ, Σιλά, Λέμονης, Ντίας, Ελευθεριάδης, Μάναλης, Μανουσάκης.

Τηλυκράτης - Γιούχτας 0-0

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Γιούχτα δεν είχε νικητή. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Β' ομίλου έληξε 0-0. Οι Κρητικοί είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τις φάσεις να λείπουν από το δεύτερο 45λεπτο.

Κάπως έτσι, ο Γιούχτας είναι στην 7η θέση με 14 πόντους στο -5 από την εξάδα, ενώ ο Τηλυκράτης βρίσκεται στην προτελευταία θέση με οκτώ πόντους στο +3 από την Παναχαϊκή.

  • Τηλυκράτης Λευκάδας (Ναστούλης): Παρδάλος, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Περιστέρης, Ντοναλντόνι.
  • Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Μπρους, Κόλα, Φαζός, Αλεξόπουλος, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β' 1-1
  • Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β' 1-0
  • Athens Kallithea - Καλαμάτα 1-0
  • Ηλιούπολη - Χανιά 1-0
  • Τηλυκράτης - Γιούχτας 0-0
  • 13/12, 15:00 Ιωνικός - Αιγάλεω

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

* Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ