SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Τεσσάρα η Καλλιθέα με χατ - τρικ του Μουνιέ, μπλόκο του Ηροδότου στην Καλαμάτα

Ο Μουνιέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Καλλιθέα - Καραϊσκάκης
Ο Μουνιέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Καλλιθέα - Καραϊσκάκης INTIME

Η Καλλιθέα έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας εντός έδρας τον Καραϊσκάκη Άρτας με πρωταγωνιστή τον Μουνιέ, που πέτυχε τρία γκολ. Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής πήρε ο Ηρόδοτος, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Καλαμάτας. Χρυσός βαθμός για τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Ζάκυνθο στο 90' της αναμέτρησης.

Η Καλλιθέα δεν άφησε την ευκαιρία (βλ. το "Χ" του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ Β') να πάει χαμένη, πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας (4-2) και διατηρήθηκε στο κόλπο για την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο της Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αντονί Μουνιέ, που σημείωσε χατ - τρικ και διατήρησε την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής.

Αυτή που μάλλον έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά την 30ή αγωνιστική ήταν η Καλαμάτα. Η "μαύρη θύελλα" δεν τα κατάφερε στην Κρήτη απέναντι στον Ηρόδοτο, ο οποίος πήρε δεύτερη σερί μεγάλη εντός έδρας νίκη (είχε προηγηθεί εκείνη επί της Κηφισιάς) και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής στον Νότιο Όμιλο.

Χρυσό βαθμό στο 90' πήρε ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο οποίος -με γκολ του Μπούντνικ- έφυγε αλώβητος από τη Ζάκυνθο (1-1) και έμεινε στο +2 από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Τέλος, τα Χανιά και η Κηφισιά έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Διαγόρα και Ρόδο, αντίστοιχα, ενώ ο Εργοτέλης πήρε το κρητικό ντέρμπι απέναντι στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

  • Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-2
  • Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' 2-1
  • Ρόδος - Κηφισιά 1-3
  • Ηρόδοτος - Καλαμάτα 2-1
  • Καλλιθέα - Καραϊσκάκης Άρτας 4-2
  • Ιεράπετρα - Εργοτέλης 1-2
  • Ζάκυνθος - Αστέρας Βλαχιώτη 1-1
  • Χανιά - Διαγόρας 2-0

Μεγάλη νίκη για Καλλιθέα, χατ -τρικ ο Μουνιέ

Η Καλλιθέα επικράτησε 4-2 του Καραϊσκάκη, με τον Αντονί Μουνιέ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Γάλλος έδωσε το προβάδισμα στην Καλλιθέα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα της Άρτας απάντησε στο 22', με τον Ντοναλτόνι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να ισοφαρίζει. Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα ο Κυνηγόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος ο Μουνιέ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 3-1, αλλά ο Ντοναλτόνι μείωσε ξανά για τον Καραϊσκάκη, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Μουνιέ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού χάρη στο γκολ του στο 64' πέτυχε χατ-τρικ και σφράγισε τη νίκη για την Καλλιθέα.

Καλλιθέα: Στρέζος, Μπουλούλης, Κύργιας, Σαντάνα, Βασιλούδης, Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Χατζηδίμπας, Ντιμίτριους, Μάλτσι, Μουνιέ.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Μπεκατώρος, Πριόνας, Γιαννιώτης, Ντοναλντόνι, Κορέλας, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης, Μίλιτς, Νταλακούρας, Γαλεάδης.

Μπλόκο του Ηρόδοτου στην Καλαμάτα και φωτιά στην μάχη παραμονής

Ο Ηρόδοτος επίσης επιβλήθηκε 2-1 της Καλαμάτας και έβαλε φωτιά στην μάχη της παραμονής, με τους φιλοξενούμενος από τη μεριά τους να χάνουν έδαφος. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 18' ο Χαλκιαδάκης και στο 30' ο Ποζατζίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η Καλαμάτα μείωσε στο 67' με τον Χέμπερτ, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι περισσότερο.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Ασίγκμπα, Κόρτσαμ, Γκόμεζ, Μακρυδάκης, Αργκιλέσι, Μπαρμπόσα, Κάπελ (62′ Καντέ), Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Μαβινγκά (46′ Παυλίδης), Ματέους, Παπατόλιος, Μόζερ, Γρίβας (67′ Τσαγκαλίδης), Τάτος (46′ Φελίπε), Λουκίνας.

Διπλό για την Κηφισιά, περιμένει το θαύμα η Ρόδος

Η Κηφισιά έφυγε με το διπλό από τη Ρόδο, επικρατώντας 3-1, χάρη στα γκολ του Κουιρουκίδη στο 25' και το 80' και του Τετέι στο 90+2'. Το γκολ του Μάρκοβιτς στο 40' δεν μπόρεσε να δώσει τον βαθμό στην ουραγό της Super League 2, η οποία ελπίζει σε ένα θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Ρόδος: Σουλάι, Νικολόπουλος, Χύσι, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Μάρκοβιτς, Τσάβες, Καψάλης, Καραγεώργης, Δελαπόρτας, Παπάζογλου.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ντοριβάλ, Ρικάρντο Βαζ, Οικονομίδης, Κουϊρουκίδης, Καλλέργης.

Ανατροπή ο Αργοτέλης, σημαντικό τρίποντο για Χανιά

Ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΙ και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το πέναλτι που εκτέλεσε στο 19' ο Μεσιντόρο, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Κρήτη, με τον Αμπντουλαχί να ισοφαρίζει αρχικά στο 38' και τον Σαρρή να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 82'.

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι, Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης, Λεμονής, Μούλερ, Μεσσιδόρο, Βουό.

Εργοτέλης: Τσέλιος (46′ Τζελέπης), Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Κόλα, Σαρρής, Νεράλ, Άμπι (61′ Πέιος), Βουτσάς, Κωστανάσιος, Κοκκίνης, Πατρινός.

Τα Χανιά ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, παίρνοντας τη νίκη από τον Διαγόρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Μπάχροβιτς έκανε το 1-0 στο 84', για να έρθει στο 90+4' ο Κόλα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Φόμπι (46′ Καψάλης), Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλακάκης (57′ Κολλάς), Βασιλόγιαννης (87′ Ζιούλης), Μπαΐροβιτς (87′ Καλαϊτζάκης), Παράνο (65′ Βάρκας).

Διαγόρας: Σκαφιδάς, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκάλας, Γιώργου, Μουμίν, Καρατάσιος, Τσιαντούλας, Σινγκ (77′ Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Παραστατίδης (67′ Μπούμπας).

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Αστέρα Βλαχιώτη, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Ζάκυνθος παραμένει σε δύσκολη θέση, ούσα στη 16η θέση του πίνακα.

Ζάκυνθος: Μέντεζ, Καλλιβωκάς, Κούνια, Οντόνε, Νικολακόπουλος, Σούρμπης, Ζε Εσόνο, Εντουάρντο (86′ Λάμπογλου), Μπαζάν (65′ Ελ Γκανάσι), Τσιμέλι, Ρουκουά (65′ Κάμερον).

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Λάμτσε, Γκράτσοφ, Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ (85′ Αναστασόπουλος), Μπάτροβιτς (85′ Φλένσμπουργκ), Μπούτνικ, Φερέϊρα, Σιντορένκο (77′ Παπούλης).

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΡΟΔΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ATHENS KALLITHEA ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ