SUPER LEAGUE 2

Αιγάλεω - Παναθηναϊκός Β' 2-1: Ανατροπή για τους γηπεδούχους, ο Δημητριάδης χάρισε το τρίποντο

Οι παίκτες του Αιγάλεω πανηγυρίζουν την ανατροπή επί του Παναθηναϊκού Β'
Οι παίκτες του Αιγάλεω πανηγυρίζουν την ανατροπή επί του Παναθηναϊκού Β' EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την εκτός έδρα ήττα από το Αιγάλεω με 2-1 για την 30η αγωνιστική της Super League 2, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή. Το Αιγάλεω από το 90+2' αγωνιζόταν με 10 παίκτες, με τον Χοτζάλλι να δέχεται κόκκινη κάρτα.

Το Αιγάλεω βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τον Παναθηναϊκό Β' εντός έδρας στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League 2, όμως χάρη στα γκολ των Παπανικόλα και Δημητριάδη έκανε την ανατροπή.

Η ομάδα του Παναγιωταρά ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και βρήκε πρώτη δίχτυα. Ο Αθανασακόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Σιδεράς πήρε την κεφαλιά στο 23', όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο βοηθός υπέδειξε τον παίκτη των Πράσινων σε θέση οφσάιντ.

Λίγα λεπτά μετά ωστόσο, ο Φυλακτός ανέτρεψε τον Σαρδέλη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 30' ο Ηλιάδης, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό Β'.

Το Αιγάλεω έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό, με την κεφαλιά του Τριμάτη να καταλήγει στο δοκάρι και εν συνεχεία ο Χοτζάλλι σχεδόν εξ επαφής να μην καταφέρνει ούτε εκείνος να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης με τον Παπανικόλα στο 75', ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενόπουλου, κάνοντας το 1-1. Το Αιγάλεω έφτασε στην ανατροπή στο 82' του αγώνα, όταν ο Χοτζάλλι κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε ο Δημητριάδης, που νίκησε τον Ξενόπουλο από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αιγάλεω: Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46′ Τριμμάτης (90+4′ λ.τ Μπρέμπος), Σταματάκης (46′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46′ Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87′ Καλύβας).

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (87′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (87′ Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (73′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ