SUPER LEAGUE 2

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-2: Καταιγισμός από γκολ, ο Χατζηεμμανουήλ απέτρεψε την απίθανη ανατροπή των Βοιωτών

Στιγμιότυπο από το Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β΄
Στιγμιότυπο από το Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β΄ INTIME

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος σε 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ Β' στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League 2, σ' ένα ματς με τέσσερα γκολ σε διάστημα 11 λεπτών. Πρωταγωνιστής ο Χατζηεμμανουήλ που απέκρουσε πέναλτι στο 60'.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και την ΑΕΚ Β' για την 30η αγωνιστική της Super League 2. Αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν από δύο γκολ στο πρώτο μέρος, με τα τέσσερα τέρματα να μπαίνουν σε διάστημα 11 λεπτών.

Η Ένωση βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Χρήστο Γιούση να σκοράρει στο 14ο λεπτό του αγώνα από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Μιτάι.

Η ομάδα του Παναγιωταρά διεύρυνε το προβάδισμά της στο 21', με τον Γιούση να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, νικώντας τον Μάρκοβιτς με ωραίο πλασέ.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον Κωνσταντινίδη να μειώνει σε 1-2, για να έρθει ο Νίλι στο 25' και να ισοφαρίσει για τον Λεβαδειακό σε 2-2.

Πρταγωνιστής της αναμέτρησης, εκτός από τον Γιούση που πέτυχε και τα δύο τέρματα για τους κιτρινόμαυρους, ήταν και ο Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι το πέναλτι του Πολέτο και δεν επέτρεψε στους Βοιωτούς να κάνουν το 3-2 στο 60'.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος (73′ λ.τ Γιαννούτσος), Λάτσι, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (69′ Ευθ. Χριστόπουλος), Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος), Μιτάι.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ