SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ B', παραμένουν αήττητες Βέροια και Καλλιθέα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Super League 2 επικρατώντας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με 3-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου ενώ Βέροια παρέμεινε αήττητη στον πρώτο όμιλο όπως και η Καλλιθέα στον δεύτερο όμιλο.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου για τον πρώτο όμιλο. Αήττητη και μόνη πρώτη παρέμεινε η Βέροια ενώ με νίκες συνέχισε την πορεία της και η Ξάνθη.

Με πρωταγωνιστή τον Κούτσια ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πήρε το πρώτο του τρίποντο επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Πόντου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτσια που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37' αγωνιζόταν μετά την αποβολή του Μπαργκάν.

Στο 33' μετά την επαναφορά από το άουτ ο ΠΑΟΚ Β' αναπτύχθηκε γρήγορα, ο Χατζηστραβός έκανε από τα αριστερά το γύρισμα στην περιοχή, εκεί ήταν ο Κούτσιας, ο οποίος κατέβασε ωραία τη μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πολίτη.

Στο 37' ο Μπαργκάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από επικίνδυνο παιχνίδι καθώς σήκωσε το πόδι στο κεφάλι του Κουλιεράκη, που πέρασε εκτός για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Στο 45+2' Έπειτα από ωραία σέντρα του Τσαούση από τα αριστερά, ο Κούτσια έκανε την καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το 3-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε μετά τι αυτογκόλ του Καλογέρη στο 59'.

Παρέμεινε αήττητη η Βέροια, νίκη για Ξάνθη

Η Βέροια συνέχισε το αήττητο της σερί επικρατώντας και των Τρικάλων με 1-0 με το γκολ του Μούργου στο 66' της αναμέτρησης και παραμένει μόνη πρώτη στον πρώτο όμιλο με 13 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.

Σε ένα από τα παιχνίδια με άρωμα Α' Εθνικής στον πρώτο όμιλο Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 με τον Κολομπίνο να ανοίγει το σκορ στο 48' μετά από τραγικό λάθος του Ναπολιτάνο και πλασέ από κοντά.

Στο 68' της αναμέτρησης σε φάουλ από τα αριστερά και μετά από καραμπόλες η μπάλα έφτασε στον Χρούσιελ που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Εύκολο έργο είχε και η Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία επικράτησε με 4-0 του Ολυμιακού Βόλου ενώ και η Νίκη Βόλου πήρε εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πιερϊκό με 3-0.

Ενώ και η Ξάνθη με δύο τέρματα από τον Διαμαντόπουλο σε έξι λεπτά και συγκεκριμένα στο 63' και το 69' νίκησε τον Αλμωπό με 2-0 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος ο Θεσπρωτός όπως αναμενόταν είχε εύκολο έργο κόντρα στην Καβάλα επικρατώντας με 7-0.

Προελαύνει η Καλλιθέα στο δεύτερο όμιλο

Στο δεύτερο όμιλο η Καλλιθέα πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα κόντρα στον Ηρόδοτο και συνεχίζει με το αήττητο στο δεύτερο όμιλο και μόνη πρώτη με δώδεκα βαθμούς. Πρωταγωνιστής και σε αυτή τη νίκη ο Μουνιέ που άνοιξε το σκορ στο 53' ενώ το 2-0 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ρώσση στο 85'.

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 του ΟΦ Ιεράπετρας με τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Το 1-0 έκανε ο Νίλι στο 47' για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Δούμτσιος στο 54' ενώ στο 82' ο Πολέττο έγραψε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν απλά το σκορ στο 90+3 με τον Χιμένεθ.

Η Ρόδος υποδέχτηκε τη Ζάκυνθο και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0. Ο Σταματελόπουλος άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Μαρκόφσκι να κάνει το 2-0 στο 23' ενώ ο Σταματελόπουλος στο 74' και πάλι πέτυχε το 3-0 για τη Ρόδο. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Αδαμάκης στο 85'.

Το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα σε Επισκοπή και Χανιά έληξε ισόπαλο 1-1 με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 69' με τον Βασιλόγιαννη για να ισοφαρίσει ο Νοικοκυράκης σε 1-1 στο 70'.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ATHENS KALLITHEA ΞΑΝΘΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ