SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Όγδοη σερί νίκη για τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, λευκή ισοπαλία στο Μακεδονικός - Νίκη Βόλου

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 8η σερί του νίκη στον Α' όμιλο της Super League 2. Δεν είχε νικητή η μάχη ανάμεσα σε Μακεδονικό και Νίκη Βόλου.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει ακάθεκτος στον Α' όμιλο της Super League 2. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 23η αγωνιστική. Έτσι, έφτασαν τους 51 πόντους και βρίσκονται στο +12 από την δεύτερη θέση, έχοντας βέβαια δύο αγώνες περισσότερες.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να καθαρίσουν ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Μπαΐροβιτς, με τον Γιαννιώτα στο 34' να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Οφρυδόπουλου κλείδωσε το τρίποντο στο 76' με τον Ρόμο.

  • Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Μπαϊροβιτς (60′ Χάμοντ), Γιαννιώτας, Κωστή, Σωτηράκος, Λόπεζ, Γκουστάβο, Λιάγκας, Πολέττο, Γκεζαλί (60′ Ρομό).
  • Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Παπαδάκος (55′ Κορέλας), Στασινόπουλος (55′ Ανδρικόπουλος), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Μπούζας, Κονίλιο, Κοκκίνης, Ντουμάνης, Βερνάρδος.

Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 0-0

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μακεδονικό και τη Νίκη Βόλου. Για την ακρίβεια, η μάχη μεταξύ των δύο στη Θεσσαλονίκη έληξε 0-0.

Η Νίκη Βόλου είχε καλή στιγμή για να προηγηθεί στο 43', αλλά η εκτέλεση φάουλ του Πολίτη σταμάτησε στο δοκάρι. Κάπως έτσι, οι Βολιώτες είναι στην 3η θέση με 29 πόντους και ακολουθεί ο Μακεδονικός με 24.

  • Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσουκάνης, Πάρφιτ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.
  • Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ (58′ Να’α), Τοπαλίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Πολίτης (58′ Μιράντα), Τζιώρας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Κοζάνη - ΑΕΚ Β' 0-1
  • Αιολικός - Απόλλων Πόντου 3-1
  • Λεβαδειακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
  • Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 0-0
  • 19/02 15:00 Ηρακλής - Καμπανιακός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ