SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι με την Athens Kallithea και έκανε δώρο στα Χανιά

Super League 2: Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι με την Athens Kallithea και έκανε δώρο στα Χανιά
INTIME SPORTS

Το γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες έκρινε το ντέρμπι της Καλαμάτας με την Athens Kallithea (1-0) στο φινάλε της regular season του Β' Ομίλου της Super League 2, με τα Χανιά να εκμεταλλεύονται την περίσταση και να μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή. Επιστροφή στη Γ' Εθνική για τον Τηλυκράτη.

Στο φινάλε της regular season, η μάχη της ανόδου από τον Β' Όμιλο της Super League 2 πήρε φωτιά. Για τα καλά. Κι όλα αυτά, χάρη στη νίκη της Καλαμάτας επί της Athens Kallithea (1-0) στην Παραλία, με χρυσό σκόρερ τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο πολύπειρος επιθετικός ήταν ακριβής από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον Μαξίμ Κοβάλ να παίρνει τον τίτλο του MVP χάρη στην τεράστια διπλή επέμβαση που έκανε στο 64ο λεπτό.

Τα Χανιά δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το δώρο, αφού πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Ηλιούπολης (3-1). Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα μπει στα playoffs ούσα σε απόσταση βολής (24 η Athens Kallithea, 22 η Χανιά), γεγονός που της δίνει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως στο τέλος των playoffs μπορεί να χαμογελά.

Ο Ιωνικός πήρε μεγάλο τρίποντο απέναντι στο Αιγάλεω (1-2) και έδειξε πως έχει σφυγμό στη μάχη της ανόδου, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή στο 90+5' της αναμέτρησης.

Τόσο ο Ιωνικός, όσο κι η Καλαμάτα με την Ηλιούπολη θα μπουν με 18 βαθμούς στα playoffs, γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής για τους μνηστήρες της ανόδου.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Ολυμπιακός Β' (2-2 με την Παναχαϊκή) όσο κι ο Παναθηναϊκός Β' (2-2 με τον Διαγόρα) άφησαν δύο βαθμούς εντός έδρας, παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν με δύο τέρματα από νωρίς.

Τέλος, ο Γιούχτας πήρε το τρίποντο απέναντι στον Τηλυκράτη (1-0), με την ομάδα της Λευκάδας να επιστρέφει άμεσα στη Γ' Εθνική.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

  • Χανιά - Ηλιούπολη 3-1
  • Καλαμάτα - Athens Kallithea 1-0
  • Ολυμπιακός Β' - Παναχαϊκή 2-2
  • Αιγάλεω - Ιωνικός 1-2
  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 2-2
  • Γιούχτας - Τηλυκράτης 1-0

Η βαθμολογία των playoffs

  1. Athens Kallithea 24
  2. Χανιά 22
  3. Ιωνικός 18
  4. Καλαμάτα 18
  5. Ηλιούπολη 18

*Ο πρώτος ανεβαίνει στη Stoiximan Super League

Η βαθμολογία των playouts

  1. Διαγόρας 14
  2. Αιγάλεω 13
  3. Ολυμπιακός Β' 12
  4. Γιούχτας 11
  5. Παναθηναϊκός Β' 11
  6. Παναχαϊκή 11

*Οι τρεις τελευταίοι των playouts υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική

Η τελική βαθμολογία της regular season στον Β' όμιλο

*Ο Ολυμπιακός Β' άρχισε το πρωτάθλημα με -10 λόγω τιμωριών από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ