SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Επίσημη η αναβολή του ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα Βλαχιώτη με την Κηφισιά
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα Βλαχιώτη με την Κηφισιά INTIME

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Αστέρα Βλαχιώτη αναβλήθηκε και επίσημα, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στους Λάκωνες.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Αστέρα Βλαχιώτη αναβλήθηκε για τη Super League 2, καθώς οι Λάκωνες στα τελευταία τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν, ανιχνεύθηκαν περισσότερα από έξι θετικά δείγματα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο όταν μια ομάδα έχει πάνω από έξι θετικά τεστ τότε αναβάλλεται η αναμέτρηση. Μέσα στο επόμενο διάστημα η λίγκα θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Παράλληλα η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όσα εισιτήρια είχαν ήδη αγοραστεί ηλεκτρονικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα ακυρωθούν άμεσα και το αντίτιμό τους θα επιστραφεί.

Η ανακοίνωση της Super League 2: "Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΑΕΚ Β - ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ