SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Δύο στα δύο η Κηφισιά, πήρε βαθμό στο 90+5' η Βέροια κόντρα στη Νίκη Βόλου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό EUROKINISSI

Το πρώτο σκέλος της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2 ολοκληρώθηκε με την Κηφισιά να πετυχαίνει το δύο στα δύο, επικρατώντας του Καραϊσκάκη με 2-0 στην Άρτα. Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Βέροια με τη Νίκη Βόλου, με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει το τρίποντο με πέναλτι στο 90+5'.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο πιάτο της Super League 2, το οποίο εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό περιλάμβανε άλλα τέσσερα παιχνίδια, ένα για τον πρώτο όμιλο και τρία παιχνίδια για τον δεύτερο.

Στο παιχνίδι του πρώτου ομίλου η Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βέροια με την ομάδα της Ημαθίας να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους από την άσπρη βούλα με τον Γιάννη Πασά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον πρώτο όμιλο είχε οριστεί και η αναμέτρηση της Καβαλάς και της Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω του γνωστού προβλήματος με τα δελτία για τους "αργοναύτες".

Στον δεύτερο όμιλο, η Κηφισιά έκανε το δύο στα δύο, καθώς επικράτησε του Καραϊσκάκη Άρτας με 2-0 και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Κούστα, πέτυχαν ο Ντορίβαλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 23', με τον Καραγκούνη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 39'. Οι Ηπειρώτες έπαιξαν σχεδόν για μια ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γλυνού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 32'.

Το Αιγάλεω πέρασε από την έδρα της Ζακύνθου με 0-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα των Ιονίων Νήσων έπαιξε για πρώτη φορά στο νέο πρωτάθλημα, καθώς έλυσε το ζήτημα με τα δελτία της.

Τέλος η Καλλιθέα νίκησε τον ΟΦ Ιεράπετρας με 2-1. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων, καθώς οι Κρητικοί είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική, ενώ η Καλλιθέα έπαιζε με τη Ζάκυνθο, ο αγώνας της οποίας αναβλήθηκε.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ