SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός 1-1: Ο Ίνγκασον έδωσε τον βαθμό στον Δικέφαλο

Ο Ίνγκασον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό
Ο Ίνγκασον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β' με τον Πανσερραϊκό INTIME

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει τον Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε 1-1 στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2. Ο Ίνγκι Ίνγκασον το γκολ για τον Δικέφαλο και ο Κανίς για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-1) στην πρεμιέρα της Super League 2, έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα να φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με έναν βαθμό. Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Κανίς, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, χάρη στην κεφαλιά του Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πατούσε καλύτερα, είχε πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεζε για το πρώτο γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Στο 13' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης, με τον Γκορντεζιάνι να δοκιμάζει το σουτ εκτός περιοχής και τον Καβουσάκη να αποκρούει σε κόρνερ.

Αν και ο ΠΑΟΚ Β' είχε τον έλεγχο, το προβάδισμα το πήραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κόντσι κέρδισε τη μονομαχία με τον Ίνγκασον, γύρισε στον Κανίς, ο οποίος σημάδεψε στη δεξιά γωνία του Tαλιχμανίδη και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1 στο 27'.

Οι παίκτες του Γκαρσία πέρα από δύο καλές στιγμές στο ματς, που απείλησαν ουσιαστικά τον Καβουσάκη με τον Γκορτεζιάνι στο 13' και το 17', τους έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ίνγκασον. Ο Ισλανδός αμυντικός ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γαϊτανίδη, με την ομάδα του Γκαρσία να κάνει το 1-1 στο 52'.

Στο 72' ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος φλέρταρε με το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Γκορντεζιάνι, που έφτασε τις τρεις τελικές στο ματς, κατέληξε για λίγο άουτ. Κάπως έτσι, το τελικό σκορ παρέμεινε 1-1, με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό.

ΠΑΟΚ Β': Tαλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσακίδης (80' Τσοπούρογλου), Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80' Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69' Τζίμας), Γαϊτανίδης (63' Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80' Πανίδης).

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (68' Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (68' Θεοδωρίδης), Κόντσι.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ