SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' 3-1: Ερυθρόλευκη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Φώτης Κίτσος πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'
Ο Φώτης Κίτσος πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 3-1 στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2, επικρατώντας με ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου στο 13', ενώ οι ερυθρόλευκοι βρήκαν δίχτυα με τους Κίτσο 65', Αλγκασίμ Μπα με πέναλτι στο 72' και Βοΐλη στο 87ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β' στο Ελ Πάσο για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-1 με ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 13' έπειτα από αυτογκόλ του Καλογερόπουλου, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Χατζηστρραβού προς τον Πανίδη. Στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τις δύο ομάδες και να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τρία γκολ με τα οποία πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά ισοφάρισε με τον Κίτσο στο 65'. Ο Αλγκασίμ Μπα στο 72' έφερε τούμπα το παιχνίδι από την άσπρη βούλα, ενώ ο Βοΐλης στο 87' σφράγισε την επικράτηση των ερυθρολεύκων.

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες τελικές και καλές φάσεις στις δύο εστίες, καθώς κυριαρχούσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα ντέρμπι των πρώτων ομάδων. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Καλογερόπουλου.

Ο Χατζηστραβός έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Πανίδη και ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στην εστία του Τζολάκη, ο οποίος είχε βγει εκτός εστίας.

Μετά το γκολ του Δικεφάλου οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα πήραν σταδιακά τα ηνία του παιχνιδιού, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 24' σημειώθηκε μια ένταση, μετά από ένα μαρκάρισμα του Σουρλή, πάνω σε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτοξεύτηκαν και αντικείμενα από την εξέδρα. Ο Σουρλής και ο Σαλαμούρας, δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα, ενώ αποβλήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Θεσσαλονικέων.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 36' το σουτ του Μπα από το ύψος της περιοχής, ήταν εύκολη λεία για τον Ταλιχμανίδη, ενώ στο 45' ένα σουτ του Καλουτσικίδη δεν ανησύχησε τον Τζολάκη, ο οποίος μπλόκαρε με ευκολία.

Πάτησε γκάζι και το γύρισε ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, στις ελάχιστες καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος.

Στο 62', ο Κωστή εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σουρλής έπιασε μια γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σουρλής κουβάλησε την μπάλα από τη μεσαία γραμμή και μοίρασε στην περιοχή στον Κίτσο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Καλουτσικίδη, με τον Ταλιχμανίδη να μην μπορεί να αποκρούσει την μπάλα στην κλειστή του γωνία.

Στο 71' οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αλγκασίμ Μπα. Ο φορ του Ολυμπιακού τσίμπησε την μπάλα στην περιοχή προ του Κουλιεράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ο οποίος νίκησε τον Ταλιχμανίδη.

Μετά το 2-1, οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να αντιδράσουν, δίχως αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πέτυχε και τρίτο γκολ στο 87ο λεπτό. Ο Καλογερόπουλος έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Βοΐλης πρόλαβε τον Παναγιώτου και τον Ταλιχμανίδη στην έξοδο και με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Στα άλλα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, η Ρόδος επικράτησε εντός έδρας του Εργοτέλη με 1-0, ενώ ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στις Σέρρες.

Ολυμπιακός Β': Τζολάκης, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος, Τσίτσος, Κωστή, Σουρλής.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσκίδης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τζήμας, Γαϊτανίδης, Πανίδης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ