SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Απαλλάχθηκαν Αρίμπας και Καλαμάτα από την κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης στον Ντάουντα

Ο Ντάουντα με τη φανέλα του Ιωνικού
Ο Ντάουντα με τη φανέλα του Ιωνικού EUROKINISSI

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε ότι ο Αλεχάντρο Αρίμπας κι η Καλαμάτα απαλλάχθηκαν από την κατηγορία περί ρατσιστικής επίθεσης στον Αμπιόλα Ντάουντα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 ανακοίνωσε ότι ο Αλεχάντρο Αρίμπας κι η Καλαμάτα απαλλάχθηκαν από την κατηγορία περί ρατσιστικής επίθεσης στον Αμπιόλα Ντάουντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός κατήγγειλε ότι ο Ντάουντα ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • την ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ τη χρηματική ποινή των 500€.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τη χρηματική ποινή των 1000€.
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ποδοσφαιριστή ARIBAS ALΕJANDRO και την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 2500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, α)τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα και δεκαπέντε (15) ημέρες από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη συνολική χρηματική ποινή των 3.250€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ α) τη χρηματική ποινή των 500€ και β) τη χρηματική ποινή των 500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ κατά συγχώνευση τη χρηματική ποινή των 750€.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι o ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα από την επόμενη δημοσίευσης της απόφασης και β) τη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ τη χρηματική ποινή των 500€ για κάθε παράβαση από τις ανωτέρω. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ κατά συγχώνευση τη χρηματική ποινή των 750€".
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ