ΜΙΛΑΝ

Στριπτίζ αλά Ιταλικά!

Στριπτίζ αλά Ιταλικά!
New Image

Η 23χρονη Ρενάτο Τεσέιρο γδύθηκε στην TV, λόγω... στοιχήματος για κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίλαν

Η 23χρονη "καυτή" Λατινοαμερικάνα (θα τα κλείσει στις 7 Ιουνίου), πασίγνωση στους φανατικούς του ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα ως Τέσι, καθώς εργάζεται εδώ και χρόνια στα στούντιο της "Telelombardia" και του "Antenna 3", φρόντισε να τηρήσει την υπόσχεσή της...
Προ γενικής έκπληξης των πάντων, κατά τη διάρκεια της ιστορικής εκπομπής "Qui Studio a Voi Stadio", έκανε στριπτίζ (διάρκειας περισσοτέρων από τεσσάρων λεπτών παρακαλώ!) που ανέβασε το θερμόμετρο στο κατακόρυφο!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport, η κίνηση αυτή ήταν μία μορφή "απάντησης" στο στριπτίζ που έκαναν στο παρελθόν με αφορμή το ποδόσφαιρο, οι διάσημες Ιταλίδες Φερίλι και Φάλκι.

Ιδού τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

Τέσι, πως σου ήρθε αυτή η ιδέα;

Ήταν ένα στοίχημα. Με τον διευθυντή Ραβετσάνι, εγώ και οι συναδέλφισές μου, Μίριαμ και Τζόρτζια μιλούσαμε για τα εορταστικά στριπτίζ που είχαν κάνει στο παρελθόν η Φάλκι και η Φερίλι, υποστηρίζοντας ότι είμαστε πολύ πιο όμορφες από αυτές... Αυτός απάντησε "ναι, μα εσείς δεν γδύνεστε". Και τότε τον προκάλεσα.


Δεν αισθανθήκατε λίγο αμήχανα;

Ναι, μου ερχόταν να πεθάνω. Όμως ένα στοίχημα είναι ένα στοίχημα. Και πρέπει να πληρώνεται. Το σημαντικό είναι να τι αντιμετωπίσω με ειρωνία, το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω ένα πράγμα που να αρέσει στον κόσμο. Όμως δεν αξίζει, δεν νομίζω ότι είχε μείνει κανένας οπαδός της Ίντερ στο πλατό. Ήταν αντίθετα ο παραγωγός, Τζαν Λούκα Ρόσι.

Πότε γεννήθηκε η αγάπη σου για τη Μίλαν;

Μόλις έφτασα στην Ιταλία. Εκείνη την εποχή όλοι ήταν τρελλαμένοι για τον Ρονάλντο που αγωνιζόταν στην Ίντερ, όμως εγώ δεν είχα ποτέ αμφιβολίες. Ροσονέρα. Στην Βραζιλία, υποστηρίζω τη Σαν Πάολο. Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ κυρίως το ποδόσφαιρο, είμαι μάλιστα στην διεθνή ποδοσφαιρική ομάδα των μοντέλων, που δίνει αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι παίκτες της Μίλαν θα πρέπει να το ήθελαν πολύ...

Ελπίζω πως ναι. Όμως δεν είχα καμία αμφιβολία για τη νίκη στην Αθήνα. Εγώ φέρνω τύχη. Στις 7 Ιουνίου κλείνω τα 23 μου χρόνια. 7 όπως τα Κύπελλα Πρωταθλητριών, 23 όπως η 23η Μάη. Δεν ήταν δυνατόν να χάσουμε.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

Από πλευράς τεχνικής κατάρτισης είναι ο Κακά. Είναι ένα φαινόμενο, δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ. Αλλά και από φυσική κατάσταση... πάλι ο Κακά. Έχω ένα πραγματικό πάθος για αυτόν, μου αρέσει πολύ ως προσωπικότητα. Όμως βρίσκω πολύ χαριτωμένους επίσης, τον Όντο, τον Μποριέλο και τον Τζιλαρντίνο. Κρίμα που ο Τζίλα έχει τέτοιο άγχος στους αγώνες, που επηρεάζει την απόδοσή του...


Δηλαδή;

Θέλω να πω στα σημαντικά παιχνίδια. Κυριεύεται από άγχος και πίεση και δεν καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του στο χορτάρι.

Έχεις σπουδάσει σχέδιο, μουσική, και ηθοποιία. Δεν φοβάστε ότι αυτό το στριπ θα δώσει μία αρνητική εικόνα για την προσωπικότητά σας;

Φυσικά και όχι, οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν να εκτιμούν τα άλλα χαρίσματά μου. Είναι λογικό να υπάρχουν κοπέλες πιο ελκυστικές από εμένα. Δεν θεωρώ τον ευατό μου τόσο ωραία. Όμως, για να κάνω θέατρο και να μένω χρόνια στην τηλεόραση, δεν φτάνει να έχεις μόνο ένα ωραίο σώμα.

Ο αρραβωνιαστικός σας δεν ζήλεψε για την "εμφάνιση" στο στούντιο;

Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ζήλεψε.... Όμως είμαι ελεύθερη, πάρα πολύ ελεύθερη.


Όσο δε για το περίφημο στριπτίζ της Βραζιλιάνας οπαδού της Μίλαν, στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού "Telelombardia", απολαύστε το:







































TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ