ΡΟΔΟΣ

Στράντζαλης: "Χάσαμε 45 πολύτιμα λεπτά"

Στράντζαλης: "Χάσαμε 45 πολύτιμα λεπτά"
στραντζαλης

Ο τεχνικός της Ρόδου, Γιώργος Στράντζαλης, στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Θρασύβουλο. Ένταση μετά το τέλος του παιχνιδιού

Ο τεχνικός της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, τόνισε χαρακτηριστικά πως: "Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την εικόνα που περιμέναμε και έτσι χάσαμε 45 πολύτιμα λεπτά. Στο δεύτερο, όμως, είχαμε την παρουσία που θέλουμε όλοι να έχει όταν παίζει αυτή η ομάδα.
Πρόκειται για μια εικόνα που δείχνει ότι η Ρόδος δεν είναι η χειρότερη ομάδα των πλέι άουτ. Μας δίνει την ελπίδα πώς η Ρόδος θα διεκδικήσει την νίκη στα επόμενα παιχνίδια του θεσμού και θα μείνει στην κατηγορία. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς παίξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια σχεδόν 100 λεπτά και σήμερα κρατήθηκαν μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων".

Ο προπονητής του Θρασύβουλου, Αντώνης Μανίκας από την πλευρά του είπε: "Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι αλλά δεν το χαρήκαμε καθώς υπήρξε ένταση μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η διαδικασία των πλέι άουτ έχει πρόβλημα και θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος για να προκύπτει η τρίτη ομάδα που θα υποβιβάζεται στην Γ' Εθνική. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και προηγηθήκαμε δίκαια.

Σταδιακά όμως και με τις αλλαγές του Στράντζαλη η Ρόδος ανέβασε την απόδοση της και είχε ευκαιρίες να πάρει ακόμα και την νίκη. Θεωρώ ότι η Ρόδος δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στην συνέχεια του θεσμού".

Παρενέβη ο Μαρτίνης

Στο μεταξύ, την στιγμή που μίλαγε ο Γιώργος Στράντζαλης στην συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος Τώνης Μαρτινης μπήκε στην αίθουσα και απευθυνόμενος στον Αντώνη Μανίκα είπε: "Ας μας πει ο κ. Μανίκας με ποιους συνοδούς ήρθε στο γήπεδο ο Θρασύβουλος. Ποιοι ήσαν εκείνοι που κρατούσαν τις μπάλες και έπαιζαν τον ρόλο των φροντιστών του Θρασύβουλου".

Στην συνέχεια ο Γιώργος Στράντζαλης με αφορμή το γεγονός αυτό ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του Θρασύβουλου.

Τέλος, ένταση υπήρξε μεταξύ των παικτών κατά αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροσυμπλοκές αλλά τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε Conn-x TV μόνο με €12.99/μήνα!




















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ