ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσει και στο Βερδού ο Ολυμπιακός

Αρέσει και στο Βερδού ο Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα που οι Ισπανοί γράφουν πως ο Βερδού συμφώνησε για 4ετές με τον Ολυμπιακό, ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος από την πρόταση για 3ετές συμβόλαιο και επιστρέφει Ισπανία, προκειμένου να αποφασίσει...

Ένα βήμα από την πρώτη και σπουδαία μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Ολυμπιακός, αφού ο Τζοάν Βερδού, ο αρχηγός της Εσπανιόλ φαίνεται πως συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός, που την Πέμπτη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα της Βαρκελώνης, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην χώρα μας και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα από την Ισπανία ανέφερε πως ο 30χρονος άσος περνάει αυτή τη στιγμή από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, όμως υπάρχουν νέες πληροφορίες που προκύπτουν από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσσου.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί γράφουν πως η μεταγραφή του Τζοάν Βερδού στον Ολυμπιακού είναι τελειωμένη υπόθεση, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 1.500.000€ συν τα μπόνους που του προσφέρει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες από την χώρα του Βερδού, αφού από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και κάποια ενημέρωση. Στον Ολυμπιακό διατηρούν σιγή ιχθύος, όμως είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Να σημειώσουμε πάντως, πως ο Τζοάν Βερδού ξεκαθάρισε ότι είναι ευχαριστημένος από το 3ετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του Πειραιά και πλέον επιστρέφει στην Ισπανία, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Καταλανός άσος, πιθανότατα να κοιτάξει αν υπάρχει μια παρόμοια πρόταση από την πατρίδα του, όμως το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός έκανε μέχρι τώρα, ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ