ΜΙΛΑΝ

Στον Κακά η "Χρυσή Μπάλα"!

Στον Κακά η "Χρυσή Μπάλα"!
Κακά-Μίλαν

Μέλος της FIFA επικοινώνησε με τον Κακά και του γνωστοποίησε πως κέρδισε τη "Χρυσή Μπάλα"

Ο νικητής αυτής της ψηφοφορίας είθισται να ειδοποιείται νωρίτερα προκειμένου να λάβει μέρος σε μία σχετική φωτογράφηση, και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere della Sera", ένας μέλος της επιτροπής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έχει πει ήδη στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ότι είναι ο νικητής.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο άνθρωπος αυτός του τηλεφώνησε για να του εξηγήσει ότι η διαφορά σε ψήφους από τον δεύτερο είναι τόσο μεγάλη, ώστε να μην έχει νόημα να περιμένει και άλλο για να του ανακοινώσει τα ευχάριστα για αυτόν νέα.

Να σημειωθεί πως ο Κακά ήταν εξαρχής το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, όντας ο κορυφαίος σκόρερ στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ με 10 τέρματα και οδηγώντας μάλιστα τη Μίλαν στην κορυφή της Ευρώπης, με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αντρέα Πίρλο, Κριστιάνο Ρονάλντο να μένουν αρκετά πίσω στην ψηφοφορία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, ο Κακά θα γίνει ο έκτος παίκτης της Μίλαν που θα έχει τιμηθεί με το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς έχουν προηγηθεί ιερά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Τζάνι Ριβέρα (1969), Ρουντ Γκούλιτ (1987), Μάρκο Φαν Μπάστεν (1988, 1989, 1992), Τζορτζ Γουεά (1995) και Αντρέι Σεβτσένκο (2004).







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ